Inaktiv platsannons

Säljchef till OKQ8 Sveg

Drivs du av att jobba i en spännande miljö med varierande arbetsuppgifter? Brinner du för försäljning, kundfokus och att ge det bästa värdskapet i alla kundmöten? Då är det dags att se hit!

Om tjänsten

Jobbeskrivning
Är du redo att driva en OKQ8-station? Vi söker nu en engagerad Säljchef till vår anläggning i Sveg.

Som Säljchef ansvarar du för kundmötet i butiken samt säkerställer att butiken uppfyller och överträffar kundens förväntningar. Arbetsuppgifterna innefattar allt från budget- och resultatansvar till personalansvar.

Kvalifikationer
Vi söker nu dig som älskar försäljning och har goda ledaregenskaper. Du driver verksamheten på ett effektivt och glädjefullt sätt mot uppsatta mål, både kvalitativa och ekonomiska. Med ett tydligt säljfokus motiverar och inspirerar du din personal och naturligtvis tror du på, och vill arbeta för ett kedjeföretag i utveckling. Det är meriterande om du har erfarenhet av bensinbranschen eller av arbete som butikschef.

Anläggningen har följande verksamhetsområden: drivmedel, butiksvaror, kiosk, livsmedel, fastfood, tvätta själv hall, biltvätt samt lastbils- och släpvagnsuthyrning. Känner du igen dig i beskrivningen inspirerande, säljande och målfokuserad? I så fall söker du tjänsten som Säljchef via vårt rekryteringsverktyg.

Körkort är ett krav.

Tjänsten är tillsvidare med provanställning första 6 månader.

För frågor om tjänsten kontakta Försäljningschef Björn Danielsson på tel nr 070-2680299.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
OKQ8 Sverige och Q8 Danmark utgör tillsammans ett av Skandinaviens största oljebolag. Vi är en engagerad och kundorienterad organisation med cirka 5000 anställda i Sverige och Danmark. Våra värderingar är öppen och ärlig, kundfokus, kompetens, snabbt och smidigt, och de påverkar vårt dagliga arbete. Våra medarbetare har alla något unikt att erbjuda, och genom våra värderingar kan vi växa och utvecklas. Vi har cirka 1000 servicestationer i Skandinavien, där vi tillhandahåller produkter och tjänster för människor i rörelse. Vi erbjuder bränsle, hög tillgänglighet och ett stort urval av bilrelaterade produkter samt färska livsmedel och 100 % rättvisemärkt kaffe. Vi arbetar aktivt med att driva utvecklingen av mer klimat- och miljövänliga bränslen och produkter.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
SVEG
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sveg | Detaljhandel | Deltidsjobb