Inaktiv platsannons

Group Manager till OKQ8 Shared Service i VÄSTERÅS

Drivs du av att jobba i en spännande miljö med varierande arbetsuppgifter? Brinner du för försäljning, kundfokus och att ge det bästa värdskapet i alla kundmöten? Då är det dags att se hit!

Om tjänsten

Jobbeskrivning
När du kliver in genom dörrarna till OKQ8 Shared Service möts du av en mogen och högpresterande organisation med kollegor som bidrar och ger stöd. Du får samtidigt möjligheten att utveckla ditt ledarskap tillsammans med andra erfarna och framgångsrika ledare. Vi arbetar ständigt med att förstärka en kultur där alla ledare har modet att fatta beslut, delegerar ansvar och har tillit till sina kollegor.

Om du kan du identifiera dig med nyckelord som modig ledare, bästa service, effektivitet, prisvärd och högsta kvalitet och dessutom har erfarenhet av personalansvar och redovisning kanske du är vår nya Group Manager!

OKQ8 Shared Service AB söker nu en kundorienterad och engagerad Group Manager till Accounting Franchise. Som helägt dotterbolag till OKQ8 AB levererar OKQ8 Shared Service ekonomi- och lönetjänster till kunder inom OKQ8- koncernen men även till externa kunder. Verksamheten bedrivs i moderna, trevliga lokaler som är centralt belägna i Västerås med endast 5 minuters promenad från tågstationen.

Gruppen Accounting Franchise ansvarar för bokföring och redovisning av de franchiseägda stationer som väljer att anlita OKQ8 Shared Service AB som redovisningsbyrå.

I rollen som gruppchef för Accounting Franchise har du personalansvar för sju medarbetare. Du coachar och leder dina medarbetare till utveckling både som personer samt i deras prestationer. Du genomför medarbetar- och lönesamtal samt följer upp gruppens mål och budget. Du har det yttersta ansvaret för att det arbete som gruppen utför är korrekt och i enlighet med gällande lagar och regler.

En viktig del i ansvaret som Group Manager är att hela tiden arbeta med att utveckla arbetssätt, rutiner, affärskoncept och avtal med målet att bli en av marknadens mest effektiva och prisvärda aktörer. En annan viktig uppgift är att vara ansvarig för marknadsföring och försäljning av tjänster till både befintliga och blivande kunder.

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt men senast 12 september.

Har du frågor kring tjänsten eller uppdraget kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult på Dfind Finance, Fredrik Patcha via 070-368 18 82.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en högskoleutbildning i ekonomi eller motsvarande. Utöver dina erfarenheter som ledare med personalansvar har du åtminstone tre till fem års erfarenhet av kvalificerat arbete med redovisning som inneburit både kundkommunikation och försäljning. Du har ett kundorienterat angreppssätt och med tydlighet kommunicerar du förväntningar och mål till dina medarbetare. Ditt systemintresse och dina erfarenheter av olika affärssystem bidrar med värdefulla insikter till utvecklingen inom gruppen. Till rätt kandidat kan vi erbjuda en spännande tjänst där du får möjlighet att göra skillnad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är generös med dina kunskaper och agerar hela tiden proaktivt och coachande för dina medarbetares, såväl som kundernas, utveckling. Ditt pedagogiska och öppna kommunikationssätt är en tillgång när du driver utvecklings- och förändringsarbete för att nå målet att bli en mer effektiv och prisvärd aktör på marknaden. Du har kunden i fokus och med din ledarskapsförmåga, ditt ekonomiska kunnande samt intresse för systemutveckling bidrar du till att Accounting Franchise och OKQ8 Shared Service är kundens mest värdefulla samarbetspartner.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om oss
OKQ8 Sverige och Q8 Danmark utgör tillsammans ett av Skandinaviens största oljebolag. Vi är en engagerad och kundorienterad organisation med cirka 5000 anställda i Sverige och Danmark. Våra värderingar är öppen och ärlig, kundfokus, kompetens, snabbt och smidigt, och de påverkar vårt dagliga arbete. Våra medarbetare har alla något unikt att erbjuda, och genom våra värderingar kan vi växa och utvecklas. Vi har cirka 1000 servicestationer i Skandinavien, där vi tillhandahåller produkter och tjänster för människor i rörelse. Vi erbjuder bränsle, hög tillgänglighet och ett stort urval av bilrelaterade produkter samt färska livsmedel och 100 % rättvisemärkt kaffe. Vi arbetar aktivt med att driva utvecklingen av mer klimat- och miljövänliga bränslen och produkter.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
VÄSTERÅS
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | Detaljhandel | Deltidsjobb