Inaktiv platsannons

Marknadskommunikatör till SCA Containerboard, Umeå

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Marknadskommunikatör till SCA Containerboard, Umeå

Drivs du av att utveckla marknadsföring både strategiskt och operativt i syfte att stärka företagets lönsamhet? Gillar du kombinationen av marknadskommunikation och affärsutveckling? Ligger du i framkant och har insikter och erfarenheter kring att nå olika målgrupper i både traditionella samt digitala kanaler? Då kanske detta är din nya utmaning! SCA Containerboard är inne i ett expansivt skede och behöver därför stärka sitt team med en Marknadskommunikatör.



SCA Containerboard ingår i affärsområde paper och är SCAs marknads och försäljningsorganisation för Kraftliner (förpackningspapper). Vi levererar färskfiberbaserade hållbara produkter och erbjuder innovativa lösningar till kund. Vårt mål är att förse våra kunder i Sverige och Europa med högkvalitativa produkter och högklassig service. Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

I rollen som Marknadskommunikatör kommer du att arbeta med att ta fram en marknadsföringsstrategi för Containerboards olika produktvarumärken med koncept, aktiviteter och annan kommunikation. En annan viktig del i arbetet är att implementera marknadsföringsstrategin och driva vår kommunikation för att utveckla samt stärka vår position på marknaden och därmed bidra till en ökad försäljning.


I kombination med det strategiska arbetet kommer du att arbeta operativt med text, bild, ljud och film i samtliga kanaler. Du kommer ha ett tätt samarbete med vår produktutvecklare när det gäller att utveckla nya concept.


Som Marknadskommunikatör på SCA kommer du att ingå i två koncernövergripande nätverk inom kommunikation och varumärke. Detta ger dig möjlighet att vara med och påverka hur SCAs identitet ska utvecklas över tid. Hos oss kommer du att verka i en bransch med en stark tillväxt och kunder på en global marknad. Du rapporterar till VP Marketing & Sales Containerboard. Tjänsteresor inom Sverige och Europa kan förekomma.

Vem är du?

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning, gärna inom marknadsföring och kommunikation, samt några års erfarenhet av marknadsföring, kommunikation och varumärkesfrågor, lämpligen från en internationell miljö. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.


För att lyckas i rollen som Marknadskommunikatör tror vi att du har erfarenhet av att proaktivt driva både operativt och strategiskt marknadsförings- och kommunikationsarbete samt att du har vana av att gå från strategi, till implementering, genomförande och uppföljning. Det är meriterande om du har erfarenhet av B2B.


Som person är du drivande, inlyssnande och entusiasmerande. Du har ett systematiskt arbetssätt med god planeringsförmåga.


För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Här får du chans att vara med på vår expansiva resa i kombination med att verka i en internationell miljö. Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserik. Du kommer jobba i ett team med engagerade kollegor. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.


 


 

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)