Inaktiv platsannons

Ekonomiassistent till internationellt bolag i Stenungsund i Göteborg

Om tjänsten

SJR söker nu en ekonomiassistent med start omgående för ett uppdrag hos vår internationella kund i Stenungsund. Du kommer att arbeta som konsult hos SJR och ingå i ett team om tre personer.

Vad innehåller rollen och vem söker vi?
I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta med leverantörsreskontra; scanning, registrering, kontering och utredning kring fakturor. Du kommer också att arbeta med tidrapportering, moms och arbetsgivardeklarationer och även viss löneadministration
och andra på en ekonomiavdelning vanligt förekommande arbetsuppgifter.  

 Vi söker dig som antingen precis har avslutat en ekonomiutbildning och som vill få din första erfarenhet inom området alternativt dig som har arbetat något med leverantörsreskontra tidigare. Har du tidigare arbetat i systemet Oracle är det meriterande. Du kommer ha mycket kontakt med leverantörer och internt inom bolaget - både i Holland, Indien och USA, vilket ställer krav på att du är en god kommunikatör och hanterar både svenska och engelska muntligt och skriftlig.   

 Som person har du lätt för att ta dig an nya arbetsuppgifter och system och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Vidare har du en positiv inställning både mot dina kollegor och kunder. Du trivs med att arbeta inom ett internationellt bolag där du får möjlighet att utvecklas vidare inom ekonomiområdet. 

 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb