Inaktiv platsannons

Analytisk ekonomiassistent till långt uppdrag i Stockholm

Om tjänsten

SJR söker för kunds räkning en ansvarsfull och strukturerad ekonomiassistent. Har du eftergymnasial utbildning inom ekonomi? Har du några års praktisk erfarenhet samt talar och skriver engelska flytande? Då vill vi gärna träffa dig, skicka in ditt CV!

Arbetsuppgifter:

Som ekonomiassistent hos vår kund kommer du att få utvecklas och lära dig mycket i din yrkesroll. Du behöver ta mycket ansvar och vara både metodisk och analytisk i ditt arbetssätt. 

I rollen som ekonomiassistent är 50 procent inom kundreskontra och 50 procent inom leverantörsreskontra. Vidare kommer du att supporta och ansvara för företagets kreditkortsanvändning och resekostnader. Du ansvarar för att granska och godkänna kundärenden och kundfordringar. Du kommer att arbeta i stora flöden så erfarenhet från det är meriterande.

Vem söker vi?

För att lyckas och trivas i denna roll tror vi att du har tre års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har ekonomiutbildning från högskola eller universitet och god förståelse för det ekonomiska flödet. Vi ser gärna att du har arbetat i SAP och kanske även andra redovisningssystem. Excel är en självklarhet för dig i ditt dagliga arbete. 

För att passa i rollen som ekonomiassistent bör du vara analytiskt lagd, ansvarsfull och van vid att arbeta självständigt. Men det är också viktigt att du är en lagspelare som trivs ihop med andra människor. 

Som person motiveras du av att arbeta i en högaktiv miljö där du arbetar strukturerat och noggrant. Du är kommunikativ och lösningsorienterad och lämnar ingenting åt slumpen. Vi lägger även vikt vid din personlighet och tror att du är positiv, framåt och en omtyckt kollega. 

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb