Inaktiv platsannons

Testare till Public Safety i Göteborg

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

I affärsområdet Industrial Products & Services (IPS) ingår affärsenheterna Aerostructures, Avionics och Combitech, samt Ventures portfölj av hel- och delägda företag. IPS fungerar som en holdingorganisation där varje verksamhet utvecklar och arbetar med strategier för lönsam tillväxt efter förutsättningarna på respektive marknad. En stor del av affärerna sker på en så kallad business-to-business-marknad. Affärsområdet har cirka 2400 medarbetare och omsätter ungefär 4 miljarder SEK.

Public Safety är en enhet inom Saab som utvecklar komplexa, verksamhetskritiska ledningssystem inom området samhällssäkerhet, på en global marknad. Våra system används t ex av polis, väktarbolag, värdetransportbolag, på flygplatser och inom transportsegmentet. Vi arbetar nära våra kunder och drivs av ett starkt kund- och användarfokus.

Vi arbetar i team med scrum och agila metoder och lägger stor vikt vid kompetensutveckling och kunskapsutbyte samt att våra team ges bästa möjliga förutsättningar att göra ett bra arbete och utvecklas.

Balans mellan arbete och fritid är en självklarhet. Vårt kontor kännetecknas av medarbetare med driv, engagemang och professionalism, men också en avslappnad attityd och prestigelöshet, vilket vi tycker är viktigt.

Din framtida utmaning

Vi vill ta nästa steg i vår utveckling och vi behöver dig för att hjälpa oss!

Du kommer arbeta ihop med flera agila utvecklingsteam från början till slut. Som testspecialist är du en viktig spelare för våra leveranser. Du är med att säkra kvaliteten och hittar det vi behöver förbättra.

Vår utveckling sker i .NET-miljö därför ser vi gärna att du är bekväm med C#. Att skapa scripter är en självklarhet. Du brinner för att hitta felen och kunna förmedla enkelt vad som saknas.

Idag använder vi verktyg som Jira, Confluence, Bitbucket, Git, TeamCity, TestRail och SpecFlow.

Vi samarbetar tätt, hjälps åt och coachar varandra. Tillsammans med dina kollegor kommer du planera, prioritera, utvärdera och utveckla arbetet och samarbetet för att bli ännu bättre. Du kommer få arbeta med frihet under ansvar, vi är beroende av dig, ditt engagemang och dina idéer för att föra våra produkter och vårt företag framåt!

Den du är idag

  • Du har några års erfarenhet av testning och automatiserade tester för verksamhetskritiska och komplexa system
  • Du kan några av våra verktyg
  • Du har en relevant utbildning inom inom Data/IT
  • Du har erfarenhet inom programmering och skript så som C#, Powershell och Python

…men viktigt är också att:

  • Du vill bidra till ett säkrare samhälle där människor känner sig trygga
  • Du är nyfiken och vill bidra till att ditt team lyckas
  • Du är driven och är bra på att ta egna initiativ

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb)