Inaktiv platsannons

Teknisk projektledare testsystem i Arboga

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.

Avdelning Test Equipment tillhör BU Gripen Support och har till huvudfokus att utveckla och supportera testlösningar för Gripen

Du kommer att arbeta i ett integrerat projektteam som utvecklar nästa generations underhållstestsystem för avioniken i gripen E samt nästa generation av motsvarande system för Gripen C/D.

Testsystemen kommer operativt att användas av såväl Saab´s egna verkstäder som utländska samarbetspartners.

Din framtida utmaning

Du kommer att ansvara för att koordinera och leda Support & Services delar av utvecklingsarbetet inom underhållslösning för EW systemet i Gripen E. Arbetet kommer att bedrivas tillsammans med Business Area Surveillance.

Den du är idag

Du har erfarenhet från utveckling av testsystem samt de utmaningar det innebär att få testsystem att fungera operativt hos användarna, såväl i Saabs verkstäder men framför allt hos utländska operatörer (Försvarmakt och/eller samarbetspartners).

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Vi tillämpar löpande urval vid denna rekrytering vilket innebär att tjänsten kan komma tillsättas innan annonseringstidens utgång. Passar du in på personen vi beskriver ovan så tveka inte utan skicka din ansökan idag!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Arboga
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Arboga | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb)