Inaktiv platsannons

Är du vår nästa Avionikingenjör? i Nyköping

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln. 

Hos oss får du möjligheten att arbeta med både flygplan och helikoptrar, genom hela kedjan från idé till färdig produkt vilket innebär allt från systemdesign, utveckling och verifiering. Vi är en designavdelning som arbetar med att ta fram lösningar för modifiering och reparation av luftfartyg, både civila och militära. Vi är ett team bestående av 11 personer där ett öppet och transparant arbetsklimat råder och där varje medarbetare tar stort eget ansvar för sitt arbete och sin egen utveckling.

Vi söker nu en Avionikingenjör som vill utvecklas tillsammans med oss!

Din framtida utmaning

Som Avionikingenjör behöver du förstå kundens krav och hur man kan lösa komplexa problem. Du kommer att få delta i hela kedjan från utformning, design, inköp, testning och verifiering samt ta fram tekniska underlag för tillverkning, installation och instruktioner för fortsatt luftvärdighet och certifieringsunderlag.

 

Den du är idag

Vi söker dig som är flygtekniker B2, civil/högskoleingenjör eller har annan likvärdig teknisk bakgrund. Erfarenhet från avionikutveckling samt kunskap om gällande regelverk och certifieringsspecifikationer är meriterande.

Som person gillar du att arbeta med människor, du är självgående, noggrann, analytisk och prestigelös. Du arbetar strukturerat och har ett serviceintriktat mindset.

Du behärskar engelska i tal och skrift.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan !sista ansökningsdatum har gått ut.

Välkommen in med din ansökan!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Nyköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Nyköping | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb)