Inaktiv platsannons

MARKNADSKOORDINATOR MED PROJEKTANSVAR FÖR MÄSSOR OCH EVENTS TILL NE i Malmö

Om tjänsten

Är du en driven person som vill utvecklas inom marknadsföring och vill jobba i ett ledande digitalt kunskapsbolag? Älskar du att vara kreativ, utveckla sociala medier och ser det som en positiv möjlighet att få leda projekten event och mässor? Då kan detta vara jobbet för dig! 

NE utvecklar och erbjuder produkter och tjänster som möter dagens och morgondagens kunskapsbehov och söker just nu en ny medarbetare till sitt härliga team i centrala Malmö!

Rollen
Som marknadskoordinator på NE kommer du vara projektledare inom event och mässor och driva projekten från början till slut. Du kommer skriva ihop kortare texter som kan publiceras tillsammans med artiklar på NE:s sociala medier och i nyhetsbrev. 

• Planera och genomföra mässor och events 
• Följa upp och utvärdera marknadsaktiviteter med fokus på mässor och events
• Säkerhetsställa marknadskommunikationen i nyhetsbrev och andra digitala kanaler
• Aktivt arbeta och utveckla NE:s närvaro i sociala medier

Du erbjuds
Du får möjligheten att bli en del av ett intressant företag med drivna och engagerade kollegor som vill vara med på resan när NE expanderar och utvecklar. Du sitter på ett öppet kontor med fina miljöer och med utsikt åt tre väderlägen i Västra hamnen i centrala Malmö. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda mellan 08.00-17.00.

Din profil
Vi söker dig som är en kreativ och modig person som vågar ta initiativ för att utveckla och testa nya vägar för att nå resultat och hitta lösningar. Som person behöver du vara kommunikativ, positiv och driven. I rollen kommer du att hantera mycket på en och samma gång och du bör ha en förmåga att kunna prioritera och strukturera upp ditt arbete samt att arbeta självgående. 

• Eftergymnasialutbildning inom marknadsföring, mediekommunikation eller event.
• Är obehindrad i svenska språket i både tal och skrift
• Har mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
• Har goda kunskaper i Officepaketen och en van användare av sociala medier 

Intresserad?
Är du NE:s nya marknadskoordinator? Skicka in din ansökan redan idag då vi har ett löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas innan slutdatum. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Rebecka Eklund på telefonnummer 040- 611 07 70.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej