Inaktiv platsannons

HR-konsult till funktionsstödsförvaltningen i Malmö

HR-konsult till funktionsstödsf... I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har...

Om tjänsten

HR-konsult till funktionsstödsförvaltningen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

HR-avdelningen på funktionsstödsförvaltningen utvecklar och utvecklas!
Vi har ett spännande uppdrag där vi tillsammans arbetar för att skapa mervärde för verksamheterna. Nu söker vi en verksamhetsnära HR-konsult som vill bli en del av vårt HR-team. Vi har ett professionellt förhållningssätt, vi hjälper varandra och vi skrattar mycket tillsammans.

ARBETSUPPGIFTER
Som HR-konsult arbetar du brett inom samtliga av HR-områdets delar. Hos oss innebär det att du ger chefer såväl strategiskt som operativt stöd inom exempelvis arbetsrätt och fackliga förhandlingar, arbetsmiljö, anställning och lön, rehabilitering, rekrytering eller specifikt utredningsarbete. Du arbetar nära verksamheten med målsättning att vara ett pro-aktivt stöd.

Tillsammans med övriga HR-kollegor kommer du också att ta fram informations- eller utbildningsmaterial och ni utbildar chefer eller medarbetare, exempelvis vid introduktion eller inom specifikt fokusområde.

Du kommer också att samarbeta med såväl HR-kollegor i förvaltningen som med kollegor på andra förvaltningar i Malmö stad. Tillsammans utvecklar, förbättrar och implementerar ni rutiner och metoder inom HR-området. Du är med och driver HR:s förändringsarbete och bidrar aktivt med din kompetens.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har examen från PA-programmet eller annan universitets-/högskoleutbildning som arbetsgivaren finner relevant. Du har några års erfarenhet av brett och konsultativt HR-arbete. Du är trygg inom det arbetsrättsliga området och bekväm med att utreda, utbilda och informera.

Har du fördjupad utbildning inom arbetsrätt, erfarenhet av arbetsrättsliga förhandlingar eller erfarenhet av att leda förändringsarbete är det meriterande. Har du erfarenhet från SKL:s verksamhetsområden eller specifik kunskap om PAN-avtalet kommer det att underlätta ditt arbete.

För att trivas och lyckas i rollen måste du ha hög samarbetskompetens och ett prestigelöst förhållningssätt. Du har lätt för att ”ställa om” och kan omprioritera när det behövs och du tar ansvar för dina uppgifter. Du har även förmåga att se sakers långsiktiga konsekvenser, kan förmedla kunskap på ett tydligt och professionellt sätt och har modet att prova nya arbetssätt.

Vi förutsätter att du har god svenska i tal och skrift, är bekväm med arbete i olika IT-baserade verksamhetssystem och i Office-paketet.

Vi erbjuder dig en utvecklande HR-roll där du förväntas påverka och göra skillnad!
Vi sitter, tillsammans med övriga stabsavdelningar, i moderna centrala lokaler i Malmö med goda kommunikationsmöjligheter.

En god balans mellan arbete och fritid är viktigt för oss. Vi har flextidsavtal och erbjuder friskvårdsbidrag.

Vill du bli en i vårt gäng? Vi ser fram mot din ansökan!

ÖVRIGT
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal.

Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i din digitala ansökan. Var därför noga med att föra in alla utbildningar, erfarenheter och meriter du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg.
Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen.
Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen

Dela detta jobb

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej