Inaktiv platsannons

Regionchef till Willys Småland i Kalix

Regionchef till Willys Sm... Allmän... Vi på Willys lever lågpris och brinner för att sälja bra mat till marknadens lägsta priser....

Om tjänsten

Regionchef till Willys Småland Allmän information

Vi på Willys lever lågpris och brinner för att sälja bra mat till marknadens lägsta priser. Som Regionchef ska du skapa mervärde i butikerna som du ansvarar för, något som kräver ledarskap och helhetssyn. Hos oss är butiken scenen och varje detalj en chans att göra skillnad. Är du redo att ta plats inom Axfoodkoncernen, där kunden alltid står i centrum?

Bli en av oss

Alla vi som jobbar på Willys har en sak gemensam: vi vill sälja bra mat riktigt, riktigt billigt. Men det är kombinationen av låga priser, brett sortiment, hög kvalitet och omtanke om människor och miljö som är nyckeln till vår framgång. Nu behöver vi en regionchef till Willys Småland.

Det här får du göra

Som Regionchef möter du en självständig och mycket omväxlande vardag. Ditt uppdrag blir att utveckla och säkerställa driften av butikerna i din region. I det ingår att, genom samarbete med Butikscheferna, se till att butikskonceptet följs, att lagar efterlevs och att butiken utvecklas i rätt riktning – alltid med mervärde och förbättring i sikte. Du ska hålla i budget och får det yttersta ansvaret för att medarbetarna har rätt kompetens. Självklart ska du aktivt arbeta för att skapa en bra stämning och en inspirerande arbetskultur. Utvecklingsmöjligheter och samarbete blir ledord för att tillsammans med dina medarbetare bidra till en positiv butiksupplevelse.

Det här förväntar vi oss

Att du är matintresserad, bra på att driva försäljning och tycker om att arbeta med människor är en förutsättning för rollen. Du har arbetat inom handeln under många år och har därför gedigen kunskap om hur en butik drivs och hur branschen fungerar. Som ledare är du tydlig, entusiasmerande och positiv. Du är också kommunikativ och utvecklar dina medarbetare med ditt coachande förhållningssätt. Dessutom är du bra på att överblicka läget och förstår snabbt vad som behövs för att butikerna i din region ska vara lönsamma och skapa kundnytta. Ditt arbetssätt kännetecknas av engagemang och struktur. Det innebär exempelvis att du jobbar nära dina Butikschefer och löpande följer upp verksamheten.

Mer information

För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Att du vill utvecklas och växa tillsammans med oss ser vi som en självklarhet. Via Axfoodakademien, vår utbildningsenhet, erbjuds du ett antal utbildningar som ger dig förutsättningar att utvecklas i din roll och inom koncernen. Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Claes Gabrielsson, driftchef, 031-733 31 05 eller Ann-Charlotte Schröder, HR Partner, 031-733 38 16. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt dock senast 23/9-2018.

Vi tar ej emot ansökningar via e-post utan hänvisar till vår hemsida: 

Information om bolaget

Willys är Sveriges ledande lågpriskedja inom dagligvaruhandeln. Vår affärsidé är att erbjuda Sveriges billigaste matkasse. Willyskonceptet bygger också på ett brett sortiment, inte minst inom färskvaror som frukt och grönt. Vi har cirka 200 butiker från Kalix i norr till Trelleborg i söder, varav ett femtiotal utgörs av våra närbutiker som heter Willys Hemma. Willys omsätter ca 25,4 miljarder kronor (2017) och ingår i Axfood AB som är noterat på Nasdaq Stockholm ABs Large Cap-lista. Läs mer om oss på . 

Dela detta jobb

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kalix
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej