Vill du också hitta hem? Skandia söker .NET utvecklare! i Stockholm

Vill du jobba med att på en av Nordens största kundägda bank- och försäkringskoncerner? Vi söker nu dig som vill vara med på vår resa och växa ytterligare.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Är du ute efter en arbetsplats som erbjuder utmaningar och varierande arbetsuppgifter? Om svaret är ja har du hamnat rätt! Skandia IT och Solution Center .NET fortsätter att växa och letar nu efter flera nya medarbetare.

Din vardag

Hos oss på Skandia kommer du att jobba i något av våra agila scrumteam – vilket det blir beror på vad du vill göra och vad du är bäst på. Vi utgår från dina drivkrafter och drömmar! Vi ser positivt på att du kan gå mellan de olika teamen för att skapa så mycket kunskapsutveckling som möjligt. Vi vill ju att du ska trivas hos oss och känna att du ständigt kan lära dig nya saker!

Solution Center . NET består av fem olika avdelningar, alla med lite olika inriktning, med ett antal team på varje avdelning. Vilket lockar dig mest?

 • Affärsgemensamt – Här är fokus främst på backend och vi arbetar vi med system inom bla ärendehantering, kundkännedom, regelverk och elektronisk dokumenthantering. Här passar du som tycker det är spännande med komplex affärslogik och mycket integrationer. Vi har ett högt tryck på utveckling och systemen stödjer i princip hela Skandia så vi har nära samarbeten med många delar i verksamheten. Du kommer lära dig mycket om både bank och försäkring.
 • Bank – Här utvecklas gränssnitt och tjänster inom betalningar, kort, sparande, lån och värdepapper. Här får du vara med och bygga Skandias bank. Du som tycker om att jobba med kritiska system som ligger nära kund kommer att trivas här. Vi jobbar med både externa och interna leverantörer och konsumenter av informations så integrationer är A och O.
 • Digitala Kanaler Privat – Här får du jobba med verksamhetskritiska system med komplex affärslogik som stödjer hundratusentals användare. Designa nya lösningar samt utveckla underhållbarheten. Digitala framtiden för privatkundserbjudandet, som innefattar både försäkrings- och banktjänster/produkter, inom framförallt backend och i viss mån frontend.
 • Digitala Kanaler Företag & Rådgivare – Teamen som tillhör denna avdelning jobbar med applikationer som används av Skandias rådgivare och företagskunder. Stor fokus ligger på att utveckla den digitala rådgivningsaffären och att utveckla en ny portal för våra företagskunder. Här får du jobba med både backend och frontend.
 • Stödjande – Teamen på denna avdelning stöttar många andra team internt. Ett av teamen jobbar mot Epi-server, ett annat med vårt egenutvecklade komponentramverk ”Heilum” , ett tredje med inriktning mot DevOps och det fjärde teamet jobbar med inloggningsplattformen och arbetar väldigt nära banken. Här jobbar du med EPI-server eller främst frontend men det finns även lite backend i vissa av teamen.

När det kommer till agil utveckling vill vi vara i framkant och har därför implementerat SAFe (Scaled Agile Framework), där teamen jobbar i tvåveckorssprintar. SAFe bidrar till att vi ökar kvalitet och effektivitet i våra leveranser samtidigt som varje enskilt team får mer inflytande över sin egen planering och utförandet. Var sjätte sprint ägnas till stor del åt innovation då teamen själva avgör vad de vill jobba med, det kan till exempel handla om att testa någon ny idé eller jobba med tekniska förbättringar.

I teamet kommer du att jobba tillsammans med andra utvecklare, mjukvaruarkitekt, product owner, scrum master och testare. Något som vi ser som en styrka hos oss är att vi hela tiden eftersträvar att ha så korta beslutsvägar som möjligt. Vi lägger därför väldigt mycket eget ansvar på teamet och på dig som individ.

Skandia satsar stort på nyutveckling och strävar då efter att ligga i teknikens framkant. Beroende på vilket team du tillhör kommer du att komma i kontakt med allt från C#, .NET-core, React och TypeScript till MS SQL. Äldre tekniker förekommer också då teamen även ansvarar för förvaltning inom sina respektive områden. I de flesta teamen jobbar vi för att röra oss mot microservices. Har du varit med på den resan innan? Det är extra spännande!

Några av våra medarbetare
Olivia Holmberg
Handläggare Back office
"Skandia är den anställdas utveckling och välmående i fokus. Jag har sett flera exempel på hur Skandia tar vara på anställda genom att erbjuda kompetensutveckling och nya utmaningar inom organisation."
Daniel Winther
Chef Private Equity and Infrastructure
"Den professionella miljön, duktiga medarbetare som ställer krav, pushar och samtidigt visar uppskattning för varandra. "
Johan Hagman
Gruppchef Telefonrådgivning
"Den optimala storleken på företaget. Det gör att känslan att vara bidragande fortfarande är stor samtidigt som bra möjligheter finns för att specialisera sig inom ett brett spann av kompetensområden."
Sofie Kulp-Tåg
Senior Portföljförvaltare
"Jag blir konstant utmanad och har möjlighet att utveckla min kompetens. På Skandia har jag också erbjudits möjlighet att växa inom organisationen och få ett större ansvar."
Kvalifikationer

Vem är du?

I de olika teamen är grunden inom allt byggt på Microsoft, vilket gör att du bör ha med dig C#-utveckling sedan innan. Har du suttit mycket med något annat objektorienterat språk ser vi det som meriterande. Självklart värderar vi kunskap och erfarenhet högt men lika viktigt är din vilja att lära dig nytt och ständigt utvecklas.

Passar vi dig?

Det är din kunskap, din förmåga och ditt engagemang som får Skandia att växa. För att vi ska kunna skapa lönsamhet och effektivitet, behöver vi som arbetar i Skandia inte bara vara anställda utan även ha balans i livet. Som anställd på Skandia får du mycket mer än lön för ditt arbete och engagemang, t.ex. ett stort antal förmåner som kan ge dig förbättrad ekonomi på sikt och som berikar ditt liv och välbefinnande. I våra moderna lokaler, lokalt beläget på Kungsholmen, finns både matsal, cykelgarage och ett välbesökt gym med möjlighet till gruppträning, pingis och innebandy. På Skandia arbetar vi med att kombinera affärsnytta, lönsamhet och samhällsnytta. Vi har bland annat finansierat en klinik för avancerad cancervård samt investerat i vindkraft. Dessutom gav oss vårt arbete med att minska ohälsa plats 20 på Fortune's lista över bolag som förändrar världen, detta som enda svenska bolag.

Varmt välkommen med din ansökan och glöm inte att ange vilket team du är intresserad av!

Vi har riktigt bra förmåner
 • Privatvårdsförsäkring för alla anställda

 • Vår företagskultur styrs av engagemang

 • Balans i livet och ett bra friskvårdserbjudande

 • Fantastiska kollegor

 • Bidrar till att göra skillnad

 • Förmånligt Personallån

Publicerad den

25-03-2019

Extra information

Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Stockholms län | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök direkt

Dela jobbannonsen