Inaktiv platsannons

Driftingenjör - Vattenfall Eldistribution AB i Trollhättan

Om tjänsten

En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät.

Är du noggrann och systematisk i ditt arbete och trivs du i en miljö där samarbete och laganda är viktiga faktorer? Då kan det här jobbet vara rätt för dig! Nu söker enheten Nätdrift på Vattenfall Eldistribution i Trollhättan dig som vill jobba med drift av vårt elnät i Sverige.

Inom enheten Nätdrift är vi sju grupper som tillsammans arbetar med planering, övervakning och driftoperativa tjänster för att så effektivt som möjligt kunna hantera en händelsestyrd verksamhet. Du tillhör en grupp men bidrar med din kompetens även i någon av de andra grupperna. I den här tjänsten som Driftingenjör kommer du att ha din placering i gruppen Driftövervakning Distribution.

Du får en gedigen grund att stå på då du genomgår internutbildning till driftoperatör  parallellt med arbete som driftplanerare under den första tiden.

Du kommer att
• i driftcentralen aktivt övervaka elnätet
• leda arbetet när vi drabbas av störningar eller genomför planerade åtgärder i elnätet.
• ha mycket kontakter både internt men också externt med entreprenörer, andra nätbolag och kunder.
• ha skiftgång, jour eller beredskap i kombination eller var för sig.
• som driftplanerare förbereda arbeten i elnätet genom att upprätta driftordrar

Vi söker dig som har
• relevant utbildning inom elkraftsområdet alternativt erfarenhet från eldistribution och/eller stations- och ledningsunderhåll.

För att passa för rollen så behöver du vara noggrann, lugn och beslutsam även i stressiga situationer. Du tar ansvar, löser problem och visar ett stort engagemang för kunder och teknik. Vidare har du lätt för att samarbeta, delar gärna med dig av din kunskap och stimuleras av att uppnå resultat tillsammans med andra. Du behärskar svenska både i tal och skrift.    

Vi erbjuder
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att utvecklas i den inriktning du vill. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i. Läs mer om oss på:  

Ö

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Trollhättan
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Trollhättan | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)