Inaktiv platsannons

Driftingenjör Lokalnät - Vattenfall Eldistribution AB i Trollhättan

Om tjänsten

Erfaren inom nätberäkningar? Intresserad av att arbeta som Driftingenjör?
 
En säker nätdrift är en viktig nyckel för att hjälpa våra kunder till ett klimatsmart liv. Vi genomför därför stora investeringar för framtiden i vårt distributionsnät och behöver därför anställa fler erfarna och engagerade medarbetare till Trollhättan. Vi erbjuder ett omväxlande arbete och en arbetsplats med bra gemenskap där du blir en viktig kugge i hjulet för att få helheten att fungera. Har du kanske varit med och byggt, drivit eller optimerat elnät? Eller har du erfarenhet av stations- eller ledningsunderhåll? Då kan du vara helt rätt person för oss!
 
Du kommer att
Inom enheten Nätdrift är vi sju grupper som tillsammans arbetar med planering, övervakning och driftoperativa tjänster för att så effektivt som möjligt kunna hantera det som sker i nätet. Du tillhör gruppen Driftplanering Distribution (10-20 kV) men bidrar med din kompetens även till de andra grupperna. Arbetet som driftplanerare är omväxlande och passar dig som gillar logiska utmaningar och att fungera som spindeln i nätet. Som driftingenjör kommer du arbeta med två huvudsakliga områden:
  • Agera i en sammanhållande roll för nätberäkningar, med ansvar för att driva avdelningens utveckling inom nätberäkningar framåt.
  • Förbereda arbeten i elnätet, säkerställa att det sker elsäkert samt minimera avbrottstiderna för våra kunder. Detta innebär att du har en tät dialog både internt och externt, bland annat med våra kunder och entreprenörer.
  
Vi söker dig som
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av elkraftsberäkningar på distributionsnätet. Det är meriterande för tjänsten om du har arbetat med beräkningar i NetBas.
Utöver din tekniska kompetens lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker en problemlösare som trivs med komplexa frågeställningar. Du tar ansvar för dina uppgifter och har ett stort engagemang för kunder och teknik. Vidare är du bra på att kommunicera och har lätt för att samarbeta och komma överens med andra. Du behärskar svenska både i tal och skrift.
 
Vi erbjuder
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att utvecklas i den inriktning du vill. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i.
Läs mer om oss på: www.vattenfalleldistribution.se 
 
Ö

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Trollhättan
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Trollhättan | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)