Inaktiv platsannons

Ärendestyrare - Vattenfall Services i Luleå

Om tjänsten

Är du personen som uppskattar ordning och reda och som är van vid att strukturera och organisera i din roll idag? Gillar du även att ha mycket kontakt med människor, är glad, positiv och tänker att allt är möjligt? Då är det dig vi söker!

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Avdelningen du kommer att arbeta på ansvarar för mottagning av beställningar och schemaläggning av tekniker. Vi ansvar för att rätt resurs får rätt uppdrag, utifrån kompetens och geografi, för att utföra drift- och underhållsarbeten i fält. Vi har stort fokus på säkerhet, kvalitet och effektivitet.

Din roll som Ärendestyrare
Som ärendestyrare kommer du att arbeta administrativt i vårat ärendehanteringssystem. Du ansvarar för mottagningen av beställningarna, vilka kan tas emot via telefon, mail och direkta integrationer i systemen. Tillsammans med dina kollegor planerar du resurser på vissa typer av beställningar. Ni koordinerar resurser till både planerade och akuta uppdrag inom ett specifikt geografiskt område. Då det ofta uppstår oförutsedda händelser i den dagliga verksamheten, som t.ex. störningar i elförsörjningen, ställer rollen krav på samarbete och ett strukturerat arbetssätt för att hantera förändringar. Rollen innebär till stor del administrativt arbete i ett ärendehanteringssystem men även viss planering av både planerbara samt akuta ärenden.

Dina kvalifikationer som Ärendestyrare
• Avklarad Gymnasieexamen inom relevant område
• Minst 3 års erfarenhet av resursplanering, kundservice, logistikplanering eller liknande
• Du är en van datoranvändare och har erfarenhet av att använda telefonen som främsta verktyg i det dagliga arbetet

Meriterande:
• Eftergymnasial utbildning inom exempelvis handel, administration, sekreterare, ekonomi, logistik eller dyl.
• Det är starkt meriterande om du tidigare arbetat i något ärendehanteringssystem, t.ex. BÄST-systemet eller SAP

Personliga egenskaper
Vi söker dig som tycker om en föränderlig arbetsmiljö och som drivs av att leverera nya lösningar och rutiner. Med din analytiska och kreativa förmåga kan du förutse eventuella problem och bidra till nya idéer för ett effektivare arbete. Du håller en hög servicenivå, är noggrann och tycker att det är viktigt med ett strukturerat arbetssätt. Då vår avdelning fungerar likt en ledningscentral är det viktigt att vara uppmärksam och behålla lugnet och samtidigt ha förmågan att planera om dagens arbete. Vidare är du en god lagspelare som är van vid att hantera stressiga situationer. Du behöver ha en bra kommunikationsförmåga i såväl svenska som engelska, vilket är viktigt då du kommer att vara i kontakt med många olika människor.

Placeringsort: Luleå

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Luleå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Luleå | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)