Inaktiv platsannons

Manusförfattare till barnböcker inriktade på funktionsnedsättning, sjukdom eller långvarig skada i Växjö

Funkibator ... Funkibator förening har fått stöd för att under 2018-2019 trycka så kallade icke kommersiella barnböcker som inkluderar funktionsnedsättning, smala diagnoser och allmänt lite svåra livssituationer. Stödet gör att vi i mindre...

Om tjänsten

Funkibator Öst

Funkibator förening har fått stöd för att under 2018-2019 trycka så kallade icke kommersiella barnböcker som inkluderar funktionsnedsättning, smala diagnoser och allmänt lite svåra livssituationer. Stödet gör att vi i mindre omfattning kan bekosta ersättning till manusförfattare och illustratörer. Det finns större ekonomiska medel för att framförallt trycka böckerna så att de kommer ut och sprids. Böckerna ska finnas på bibliotekens "äppelhyllor" samt kunna spridas genom exempelvis föreningsrörelsen.

Nu söker vi manusförfattare som har möjliga manusidéer och texter som skulle kunna passa. Vi vill självklart börja med att efterfråga dessa författarpersoner som själva har egen erfarenhet av funktionsnedsättning eller liknande. En självupplevelse blir oftast till en verklighetstrogen och utbroderad berättelse.

Vi sprider nu det här erbjudandet och möjligheten på flera olika sätt. Via Volontärbyrån, genom föreningsrörelsen och bibliotek med mera. Det finns bara win win win med det här och vi hoppas det finns många där ute som skulle uppskatta att få chansen att bli publicerade.

Personer som är intresserade och som har, eller skulle kunna göra, manus tar kontakt med oss genom formuläret ned.. Satsningen på barnböcker kallar vi Prickens kompisar och mer om den kan hittas på .

När och var ska uppdraget genomföras: 
2018 eller 2019. Du kan arbeta på distans hemifrån eller var i världen du vill.
Specifika önskemål eller information: 
Vi ser att du, precis som vi, tycker det är spännande med nyskapande produkter och satsningar. Tillsammans skapar vi förändring på riktigt.
Minimiåtagande: 
Manus till minst en barnbok. Omfattningen är på cirka 30 sidor. Möjlighet kan sedan finnas till fler uppdrag, ideella eller betalda.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Växjö
Typ av kontrakt
Volontärarbete
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Växjö | Volontärarbete