Inaktiv platsannons

HR Business Partner i Solna

Om tjänsten

Tänk om du kunde gå till ett roligt och utvecklande arbete där du samtidigt bidrar till en hållbar framtid? Vi driver just nu ett spännande förändringsarbete i organisationen med tydligt fokus på våra affärsbehov och utveckling av vår organisation.

Om tjänsten
En viktig pusselbit i vår förändringsresa är att vi nu söker en senior HR Business Partner med engagemang och intresse för att driva och utveckla vår HR-agenda tillsammans med koncernfunktionerna (Finance, Communication, Sourcing & Technology, Legal, Innovation & Strategic Projects) på vårt huvudkontor i Solna. I rollen ingår att coacha, stötta och utmana våra ledare i alla våra HR-processer och vara med och bidra till affären med ett nytänkande HR-perspektiv.

Som HR Business Partner kommer du bland annat att ansvara för:

Du rapporterar till SVP HR och är en del av HRs ledningsteam. Placeringsorten är Solna och anställningen är tillsvidare.

Kvalifikationer
Vi ser att du har en högskole- eller universitetsutbildning med HR inriktning eller motsvarande likvärdig utbildning. För att passa för denna roll har du minst fem års erfarenhet av HR-arbete, gärna inom ett större företag eller en internationell organisation. Du brinner för att stötta chefer och funktioner samt har ett naturligt intresse för att följa med utvecklingen och trenderna inom HR.

Du har god kunskap och vana att arbeta med HR processer inom t ex rekrytering, performance, talent management och ledarskap. Du har erfarenhet av förändringsledning och är bekväm med arbetet kring arbetsrätt, förhandling och fackliga relationer.

Har du egen erfarenhet av ledarskap är det meriterande. Då vi är ett internationellt företag är det viktigt att du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Dina personliga egenskaper
Många kontaktytor är vardag hos oss. Vi söker dig som är en relationsskapande person, som arbetar proaktivt och som har lätt för att skapa nätverk och förtroende i organisationen. Vidare är det viktigt att du är strukturerad, har driv och att du snabbt hittar lösningar och kommer med idéer. Du är trygg i dig själv och är bra på att lyssna, coacha och ge feedback. Dessutom brinner du för HR-proffessionen!

Du företräder alltid företagets bästa, har hög integritet och vågar ta beslut. Du trivs i ett sammanhang där du självständigt får ta stort ansvar och där vi, genom att ha kul tillsammans, skapar förutsättningar för ett gott samarbete.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej