Inaktiv platsannons

Inköpare i Förslöv

Om tjänsten

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 51 miljarder kronor. 
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. 

Inköpare

Peab Anläggning Region Väst har en spännande tid med en stark marknad framför sig. Vi behöver nu förstärka vår inköpsorganisation med en affärsmässig inköpare som har erfarenhet från bygg- eller anläggningsbranschen.

Om tjänsten som Inköpare
Som inköpare kommer du att ingå i vår inköpsorganisation där vi driver inköpsarbetet utifrån koncernens riktlinjer. I rollen arbetar du stöttande till produktion och i nära samarbete med arbetschefer och platschefer. Du bidrar med din expertis genom hela våra projekt, från kalkylskedet till avslut.

Du kommer i samarbete med projektorganisationen genomföra inköp för projekten, arbeta med leverantörsbedömningar, förhandlingar, kontrakt och uppföljningar i enlighet med Peabs inköpsprocess. I arbetet ingår leverantörsutveckling samt att du tecknar nya avtal vid behov, driver förhandlingar och följer upp samarbetet under processens gång. Inom Peab arbetar vi med erfarenhetsåterföring där vi ser att du i din roll aktivt bidrar med erfarenhet och kunskap.  

Din profil 
Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av inköpsarbete i bygg- eller anläggningsbranschen. Vi ser gärna att du tidigare arbetat som platschef eller entreprenadingenjör samt har en teknisk utbildning eller motsvarande med dig i grunden. 

Personliga egenskaper och kompetenser
För att trivas i tjänsten som inköpare motiveras du av att driva processer framåt. Du är en god förhandlare som kan agera kravställande samtidigt som du strävar efter att bygga långsiktiga relationer med våra leverantörer. Tack vare dina tidigare erfarenheter är du självgående i ditt arbete och har en god samarbetsförmåga där du ser till laget för jaget.

Dina kontaktytor kommer att vara många såväl internt som externt. Därför är det extra viktigt att du har en god kommunikativ förmåga såväl muntligt som skriftligt.

  • Start: Tillsättning sker snarast möjligt enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid tillsvidare
  • Placeringsort: Göteborg
  • Lön: Fast månadslön

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Förslöv
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej