Inaktiv platsannons

HR-Time Specialist med placering i Göteborg eller i Södertälje

HR-Time Specialist med placering i Göteborg eller i Södert... HR-Time Specialist med placering i Göteborg eller i Södert... Om f......

Om tjänsten

HR-Time Specialist med placering i Göteborg eller i Södertälje

HR-Time Specialist med placering i Göteborg eller i Södertälje

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Detta är ett spännande konsultuppdrag hos AstraZeneca med start den omgående som kommer pågå ca 4-6 månader framåt. Tjänsten är på heltid och du kommer ingå i Jurek rekrytering och bemannings konsultverksamhet och arbeta ute hos vår kund. Har du frågor är du välkommen att kontakta Talent Manager Tilda Dahlberg på . Vänligen ansök på

Arbetsbeskrivning
På AstraZeneca gör alla våra medarbetare skillnad för patienters liv varje dag. Till vår HR Services funktion söker vi nu en HR Time Specialist. HR Services är en global HR funktion som ansvarar för att tillhandahålla effektiv HR service. Delar av vår HR service leverans är outsourcad till extern leverantör, de komplexa transaktionerna hanteras inom AstraZeneca.

Tjänsten är placerad inom Payroll and Time teamet i Göteborg alternativt i Södertälje. Du rapporterar till Payroll and Time Manager i Södertälje.

Din roll
Vi söker dig som vill arbeta i en strategisk roll som systemspecialist med utveckling och förvaltning av våra tre tidsystem:

  • Workday
  • TimeRegtime (IFS)
  • Timecare.

Du kommer att guida och utbilda chefer och HR-kollegor i systemen och arbeta proaktivt med hela organisationen för att säkerställa att vi möter organisationens önskemål och utmaningar när det gäller tidrapportering med koppling mot arbetsrätt. Arbetet innebär även kvalitetssäkring och kontroll av filer inför lönekörning. Du ingår i ett team med två kompetenta Time Analysts. Ni täcker upp för varandra vid behov samt arbetar tillsammans med löpande ärenden och kvalitetssäkring rörande tidsystemen.

Vi förutsätter

  • Du har tidigare erfarenhet som systemspecialist och erfarenhet av minst ett av våra tidsystem.     
  • Du har god numerisk och analytisk förmåga och är van att arbeta i MS Excel för att matcha och validera data.
  • Du är kommunikativ och kan arbeta självständigt såväl som i team.
  • Då vi är ett globalt företag behöver du kunna både svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Framgångsfaktorer

  • I denna roll krävs att du har en stor arbetskapacitet och är självgående.
  • Du drivs av att förenkla och arbeta fram smidiga lösningar. Det är meriterande om du arbetat nära eller i löneprocessen, har erfarenhet av deadlines och arbetsrättsliga frågor.

Dela detta jobb

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej