Inaktiv platsannons

Volkswagen söker en Governance, Risk & Compliance coordinator i Södertälje

Volkswagen söker en Governance, Risk & Compliance... Volkswagen Group Sverige AB är Sveriges största bilimportör och är ett helägt...

Om tjänsten

Volkswagen söker en Governance, Risk & Compliance coordinator

Volkswagen Group Sverige AB är Sveriges största bilimportör och är ett helägt dotterbolag till Europas största bilproducent Volkswagen AG. Vi marknadsför Volkswagen Personbilar, Skoda, Audi, SEAT, Volkswagen Transportbilar och Porsche – samtliga med starkt fäste på den svenska marknaden. I företagsgruppen ingår även dotterbolaget Europeisk Biluthyrning AB.

Vi söker nu dig som är driven, självständig, flexibel, noggrann och har mycket god samarbetsförmåga till vår tjänst som GRC Coordinator.

Arbetsbeskrivning

I jobbet som GRC Coordinator arbetar du med att stödja vår verksamhet i compliance, riskanalys, granskning, utvärdering och rapportering av verksamheten.

I rollen ingår:

  • Utbildning och rådgivning i regelverksfrågor och verksamhets riskanalys till medarbetare och ledning
  • Löpande rapportera de risker som kan uppkomma till följd av bristande regelefterlevnad, samt hjälpa till att identifiera och bedöma sådana compliance-risker
  • Delta och/eller leda projekt inom compliance och riskanalys
  • Utföra revisioner och/eller vara stöd till koncernens revisorer
  • Ha löpande kontakter med vår huvudman Volkswagen AG kring GRC-frågor

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du är öppen, positiv och att du delar våra värderingar Driv, Integritet och Hållbarhet, som är en viktig del av arbetet inom Governance, Risk & Compliance. Det är även viktigt att du har en god analytisk förmåga.

Som person trivs du en miljö med högt tempo och ständigt nya utmaningar. Vidare har du en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift, både i svenska och engelska. Tyska är meriterande.

Du har akademisk utbildning inom juridik eller ekonomi samt minst 3-års relevant erfarenhet inom Governance, Risk & Compliance och/eller revisionsarbete. Vi förutsätter att du har B-körkort och använder Office-paketet obehindrat.

Du erbjuds

Volkswagen Group tillhandahåller ett dynamiskt arbete med goda möjligheter till utveckling och ett flexibelt arbetsklimat med frihet under ansvar. Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, träningsmöjligheter och uppskattad lunchrestaurang på arbetsplatsen. Vårt huvudkontor ligger i Södertälje, 25 minuters bilväg från Liljeholmen.

Volkswagen Group samarbetar med Jurek Rekrytering och Bemanning.
Urvalsprocessen sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström telefon: 070 751 93 43 alternativt marie.kallstrom@jurek.se.
Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.
Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.

Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!

 

Dela detta jobb

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Södertälje
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej