Inaktiv platsannons

Växtskötare, Växjö i Jönköping

ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

Vi på ISS Växtinredning levererar växter till arbetsplatser i stora delar av Sverige och i Småland/Blekinge inreder vi en mängd olika arbetsplatser med växter för trivsel och för nytta. Våra kunniga och välutbildade personal vet vilka växter som passar vart, vad växter skall kommunicera i olika miljöer och vad de betyder för välbefinnande och för prestationer för anställda hos olika företag och organisationer.

Servicetekniker Växt
Då vår verksamhet i Växjö växer så söker vi nu en person som brinner för växter och som vill jobba deltid med att leverera, plantera och sköta dessa åt våra kunder.

Arbetsuppgifter
Arbetet som växttekniker innebär att vi hos våra kunder bland annat vattnar, beskär, planterar och levererar växter. Detta innebär att man schemalagt återkommer till våra kunder för att serva växterna. Vi kör bil för att komma till våra kunder och därför är ett körkort nödvändigt för att du ska kunna jobba hos oss.

Kvalifikationer
Vi tror att du har någon bakgrund inom just växtskötsel eller en utbildning som t. ex florist, trädgårdsanläggning eller liknande. Kanske har du en prunkande trädgård hemma och en längtan efter att få jobba med växter? Vi delar ditt intresse!

För att trivas hos oss krävs att du är serviceinriktad och social med stor ansvarskänsla, är kreativ och vill vara med och utveckla ett team. Du är inte rädd för ett fysiskt krävande arbete utan gillar att röra på dig. Du är också flexibel och prestigelös i din inställning till arbete.

Du ska ha bra körvana och trivas med att köra bil. Har du dessutom gröna fingrar, så är detta arbetet för dig. Tidigare erfarenhet av arbete med växter eller utbildning är meriterande men vi kan också erbjuda dig utbildning på plats av kunniga kollegor och av branschorganisationer. För oss är det ännu viktigare att du är rätt person och passar in i vårt team!

Ansök idag via vårt rekryteringssystem! Intervjuer sker löpande.

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta rekryteringsansvarig Madeleine Lundh på mail:

Körkort
B körkort fordras.

Arbetstid
Deltid 80% och en tillsvidareanställning.

Övrigt
Vi kommer att begära att du gör ett utdrag ur belastningsregistret.

Lön
Enligt kollektivavtal

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej