Inaktiv platsannons

Underhållstekniker, tillsvidare i Göteborg

Om tjänsten

Underhållstekniker, tillsvidare
Liseberg AB

Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,2 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 425 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,4 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus som är helägt av Göteborgs Stad.


 

Mekaniska avdelningen tillhör funktionen Teknik & Säkerhet som består av totalt fem avdelningar med teknisk inriktning; Säkerhet, Bygg & Anläggning, Parkservice, Mekaniska samt Elektriska.
Mekaniska avdelningen har 35 helårsanställda Lisebergare.

Beskrivning av arbetsuppgifter
Som underhållstekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter förebyggande underhåll, reparationer samt att utföra fortlöpande tillsyn av Lisebergs attraktioner.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst 2-årig gymnasieutbildning och god erfarenhet av förebyggande underhåll och teknisk felsökning samt kunskaper inom pneumatik och hydraulik. Har du erfarenhet av maskinbearbetning, plåtbearbetning, svetsning eller liknande är det meriterande. Du ska behärska svenska och engelska i tal och skrift. Körkort B erfordras och truckkort är meriterande.

Som person är du ansvarstagande, noggrann, utåtriktad och serviceinriktad. Du har en väl utvecklad samarbetsförmåga samtidigt som du har lätt för att arbeta självständigt. Då det förekommer en del arbeten på höga höjder är det viktigt att du inte är höjdrädd. Medicinsk kontroll kommer att genomföras.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej