Inaktiv platsannons

Depåpersonal i Sundsvall

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, samt via Glacell även inom elinstallationer och solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.

Om tjänsten

Depåpersonal

Lambertsson Rental etablerar sig i Norrland med ambitionen att bli branschens bästa leverantör. Därför söker vi efter dig som med maskinintresse och ett stort engagemang vill vara delaktig i att starta upp vår verksamhet i Sundsvall.

Om rollen

Du arbetar med mindre reparationer, service och rengöring av våra bygg- och anläggningsmaskiner. Du arbetar även i vår returmottagning, där de huvudsakliga arbetsuppgifterna är mottagning av uthyrda maskiner och material. Du kommer att ingå i ett arbetslag vilket innebär att man emellanåt får stötta varandra i olika arbetsuppgifter.

Om dig

Vi söker dig med god maskinkännedom och ett tekniskt intresse. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande reparations- och servicearbeten. Du tycker om att ta personligt ansvar och trivs i en roll där du har varierade arbetsuppgifter. Du är serviceinriktad och anstränger dig för att leverera den bästa lösningen till våra kunder. Rollen ställer krav på att du har förmågan att på egen hand se vad som behöver göras och ta egna initiativ. Datavana och körkort klass B är ett krav.

Vårt erbjudande

Hos oss får du ett arbete som är självständigt och omväxlande med möjlighet att vara delaktig i att utveckla vår depå. Eftersom vi tror på de positiva effekterna av en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden till den här tjänsten.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av jobb
Kontor / Administration , Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej