Inaktiv platsannons

Administratör i Umeå

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, samt via Glacell även inom elinstallationer och solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.

Om tjänsten

Administratör

Lambertsson Rental etablerar sig i Norrland med ambitionen att bli branschens bästa leverantör. Därför söker vi en administratör som med ett stort engagemang vill vara med och utveckla vår verksamhet! Idag har vi redan elverksamhet på flertalet orter i Norrland och som administratör kommer du att arbeta mot alla våra verksamhetsområden i regionen.

Om rollen

Dina arbetsuppgifter kommer delvis att innefatta kundregistrering, kreditsamordning och bland annat inventarieregistrering i vårt system ERS. Även andra administrativa arbetsuppgifter kan förekomma.

Om dig

Du har en relevant gymnasieutbildning, flerårig erfarenhet från service- och administrativt arbete samt goda IT-kunskaper. Du har en god förmåga att samarbeta med människor på ett positivt och konstruktivt sätt. Du har förmåga att se helheter och arbetar strukturerat och självständigt. Självklart har du ett äkta intresse av människor och är duktig på att bygga förtroende.

Vårt erbjudande

 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av jobb
Kontor / Administration , Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej