Inaktiv platsannons

HR-partner i Göteborg

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 51 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Om tjänsten

HR-partner

Peab Anläggning, Region Väst har en spännande tid med en stark marknad framför sig. Vi behöver nu förstärka vår HR-organisation med ytterligare en HR-partner.

Om tjänsten som HR-partner
Som HR-partner kommer du att ingå i vår regionala HR-organisation som idag består av en HR-chef, tre HR-parters samt en Utbildningssamordnare. Vi utför regionalt HR-arbete utifrån koncernens riktlinjer. Branschen är expansiv och rörlig, det innebär ett stort fokus på att attrahera, rekrytera och behålla personal. 

I rollen arbetar du stöttande till produktion och i ett nära samarbete med Arbetschefer och Platschefer. Du vägleder och ger operativt stöd inom alla HR-relaterade frågor. Det finns goda möjligheter att involveras i koncernövergripande HR-projekt av olika slag.

Din profil
Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av kvalificerat HR-arbete. Om du har tidigare erfarenhet av bygg- eller anläggningsbranschen, så är det ett plus, men inte ett krav. Du skall ha relevant högskoleutbildning motsvarande Personalvetarprogrammet eller liknande. 

Personliga egenskaper och kompetenser
För att trivas i tjänsten som HR-partner motiveras du av att arbeta i en stödjande roll och att driva processer framåt. Du är van att bemöta människor i olika situationer och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Du uttrycker en positiv attityd till ditt arbete och verksamhet och du uppskattar när tempot är högt. Tack vare dina tidigare erfarenheter är du självgående och kan bidra med dina kunskaper i vårt HR-team.  

Dina kontaktytor kommer att vara många såväl internt som externt. Därför är det extra viktigt att du har en god kommunikativ förmåga såväl muntligt som skriftligt.

  • Start: Tillsättning sker snarast möjligt enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid tillsvidare
  • Placeringsort: Göteborg
  • Lön: Fast månadslön
  • Kontaktperson: Sanna Klingström, Personalchef, 0705-68 05 53

Vi erbjuder 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Kontor / Administration , Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej