Inaktiv platsannons

FU-tekniker till SCA Obbola AB

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

FU-tekniker till SCA Obbola AB

Vi söker nu två FU-tekniker till avdelningen FU/Planering. Tjänsterna är tillsvidareanställningar, med tillträde enligt överenskommelse.

Din nästa utmaning

Som FU-tekniker arbetar du i mindre team med tillståndskontroll av vår produktionsutrustning. Du arbetar bland annat med förebyggande underhåll, utförande av smörjning, smörjsystem, oljebyten samt tillsyn och tillståndskontroller med analys. Arbetet sker i huvudsak ute i processen. I rollen är du delaktig i upprättande och uppdatering av ronder, rutiner och instruktioner för det förebyggande underhållsarbetet. Du arbetar aktivt med att säkerställa att underhållssystemet (SAP) används på rätt sätt samt medverkar vid uppföljning och styrning av underhållsplanerna.


Du arbetar nära underhålls- och driftorganisationen med grundorsaksanalyser för att bedriva ett systematiskt förbättringsarbete. Du är dessutom ett stöd för driftsorganisationernas operatörsunderhåll.

Vem är du?

Vi söker dig med examen från treårigt gymnasium med teknisk inriktning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Erfarenhet från relevanta arbetsuppgifter från underhålls- och förbättringsarbete i processindustri samt erfarenhet från att jobba i underhållsystem är meriterande. Vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet i olika tekniker för tillståndsbaserat underhåll samt tribologi.


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som har god initiativförmåga, är noggrann, kan arbeta självständigt och har förmågan att samverka med andra grupper.

Vad erbjuder vi dig?

Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Obbola
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Obbola | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)