Inaktiv platsannons

Marknads- och försäljningsdirektör SCA i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Marknads- och försäljningsdirektör SCA Publication Paper

Är du en vinnare? Vill du vara med och utveckla SCAs försäljning och marknadsföring av dagens och nästa generations pappersprodukter? Drivs du av försäljning och att nå mål i en internationell organisation? Då kanske du är den vi söker.

Din nästa utmaning

I rollen som marknads- och försäljningsdirektör kommer du att ha det övergripande ansvaret att leda försäljningen av SCA Paper Publication´s erbjudande på våra marknader. Med ena foten marknadsplanerna och den andra foten i försäljningen kommer du att vara med och vidareutveckla den långsiktiga strategin och för dina kollegor visualisera företagets mål och hur de ska uppnås.


Du kommer att utveckla och coacha säljarna mot satta mål samt att utveckla redan etablerade affärer och söka nya kunder och användningsområden. Du är ansvarig för personal i Sverige och utomlands, totalt ca 50 personer.


Du kommer att bli en ovärderlig resurs för företaget med att bistå ledningen, där du också är medlem, med beslutsunderlag, affärsmodeller och marknadsanalyser.

Vem är du?

Vi söker dig som har en mångårig bakgrund inom både marknad och försäljning. Du har lätt att se synergierna och samspelet mellan de båda och hur man på ett effektivt sätt kommunicerar företagets strategier och erbjudanden både internt och externt. Du har lätt för att formulera dig på svenska och engelska i både tal och i skrift och du har en självklar affärsmässighet med en övertygande och trovärdig personlighet. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete och dina tankar och idéer kommuniceras på ett klart och tydligt sätt.


Du är van att arbeta strategiskt och du är en erfaren ledare. Vi värdesätter goda ledaregenskaper. Du har erfarenhet av att sätta budget och driva mot försäljningsmål.


Du är även själv duktig på införsäljning, van att jobba självständigt samt är en van förhandlare. Dessutom är du en smart relationsbyggare som är social med finess! Att ha tålamod med att jobba långsiktigt med kunder är viktigt i rollen.


Du bidrar till ett gott samarbete genom att vara prestigelös, dela med dig av information och kunskaper till andra och du har förmåga att knyta kontakter och skapa förtroende.


Du har högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet inom det tekniska/ekonomiska området. Du har erfarenhet av försäljning till industri eller liknande.


Din personlighet och ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden; respekt, högklassighet och ansvar.


Placeringsorten är Sundsvall. Resor ingår i tjänsten.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserikt. Du kommer jobba i ett team med engagerande kollegor inom försäljning. Du kommer också samarbeta internationellt med övriga kollegor inom affärsområdet i olika projekt eller nätverk.


Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt.


Din utvecklingsplan kommer vara en blandning av företagets behov och dina personliga ambitioner, där din attityd, ditt driv och prestation är avgörande. Vi erbjuder dig ett ersättnings- och förmånsprogram som är konkurrenskraftigt på den lokala marknaden, relaterat till dina individuella prestationer. Syftet är att uppmuntra professionell utveckling och höga prestationer. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)