Inaktiv platsannons

Teknisk Säljare inom Laser & Geodesi i Södra Sverige. i Karlstad

Om tjänsten

Blinken Tools AB är ett sälj & distributions företag som är etablerat i Karlstad sedan 2012. Vi finns även etablerade i Stockholm och Göteborg med försäljning- & servicekontor. Företaget ägs idag till 90% av Lifco AB, en global industrikoncern med cirka 4 758 anställda i 138 bolag och 29 länder. Koncernen är uppdelad i tre affärsområden, där Blinken Tools AB ligger under Construction material i Systems Solutions:

Våra varumärken är TOPCON Laser och SOKKIA GNSS/ Surveying som är världsledande inom utveckling och tillverkning av mätutrustning. I vårt sortiment finns även LASERLINER,

PLS/ FLUKE Laser, SENSEFLY UAS. Läs gärna mer om oss på .

Teknisk Säljare inom Laser & Geodesi i Södra Sverige.

Vi söker en fältsäljare som ska bearbeta befintliga och nya kunder i distriktet södra Sverige.

Som Fältsäljare kommer du att ha ansvar för att upprätthålla kontakten med befintliga kunder men du förväntas även att bearbeta nya kunder i ditt område. Du kommer framförallt att arbeta med försäljning till kunder inom bygg- & anläggningsbranschen, uthyrningsbranschen men även via våra återförsäljare som du ska utbilda och behålla en god kontakt med.  

Vi söker dig med erfarenhet av försäljning, du får gärna ha mät bakgrund men du kan också ha en byggteknisk bakgrund och vara intresserad av en säljande roll. Det viktiga är att du har ett stort intresse för teknik och kundrelationer. Du har en stark drivkraft och är van att ta eget ansvar och arbeta självständigt och strukturerat men du trivs också att arbeta i team. Att du har en stor social kompetens ser vi som en självklarhet. För att passa in i rollen tror vi även att du:

  • Har erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen
  • Mätbakgrund är meriterande
  • B-körkort är ett krav
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Vi erbjuder ett spännande jobb inom ett expansivt företag. Du kommer att ha mycket varierande arbetsdagar som du till stor del styr själv men merparten av tiden kommer att vara ute på fältet och bearbeta kunder. Det är en resande tjänst dock så innefattar det inte så många övernattningar. Vi erbjuder dig en god fast lön, bonus och tjänstebil. När du börjar hos oss kommer du även att få en gedigen introduktion.

Om du har frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Christer Åslund,  Telefon: 054 21 60 60  

Ansökan: 
Sök redan idag, då urval och intervjuer sker löpande! 
Varmt välkommen med din ansökan.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Karlstad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej