Inaktiv platsannons

Jobba som rådgivare i Telenors kundsupport i Umeå!

Om tjänsten

Har du bilden av att det är stressigt och bara arga kunder som en hanterar i en kundsupport? De flesta kunder som ringer in är tacksamma över att få hjälp. Stressen då? Tempot är högt och är du ute efter en lugn och tyst arbetsplats är kundsupport inte för dig. Motiveras du däremot av att få prata med människor och får inte panik av att någon får vänta i telefonkö så är detta jobb perfekt! Sök idag!

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

Att arbeta som rådgivare på Telenor

Som rådgivare på Telenor finns du tillgänglig för deras kunder och du är ofta den första kontakten och ansiktet utåt för företaget. Arbetet handlar mycket om problemlösning och om att kunna anpassa sig till kunden.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Besvara kunders frågor över telefon.
  • Ge information om tjänster och produkter.
  • Ta emot beställningar.
  • Ge enklare tekniks support.
  • Arbeta med försäljning till befintliga kunder.

Här arbetar du på ett modernt kontor som ligger i centrala delarna av stan och du sitter vid ett eget skrivbord i ett öppet kontorslandskap. Du har flera kollegor runt omkring dig och stämning är glad och lättsam. Under de tre första veckorna får du gå en introduktionsutbildning som gör att du kommer känna dig trygg i din nya roll. Öppettiderna för kontoret är 08-21 måndag-söndag och dina arbetstider kan variera däremellan. Du jobbar cirka två-tre helgpass i månaden och schemat får du i god tid.

Du kommer att bli anställd av Webhelp som är ett globalt outsourcing företag.

Vilka utvecklingsmöjligheter finns det?

Här finns det oändligt med utvecklingsmöjligheter! Webhelp växer och du kommer ha möjlighet att växa med dem. Som ny börjar du på First Line där du samlar på dig din grundkunskap och kommer in i arbetet. När du blir mer bekväm och har ambitionerna finns det möjlighet att gå vidare och bli teamledare, utbildare eller liknande.

Vem är det vi söker?

Här passar många olika personer in! Det är till företagets fördel om du och dina kollegor inte har samma bakgrund och erfarenhet. Det viktigaste är att du gillar att jobba med människor och vill hjälpa till. Ditt tålamod bör vara bra då du kan komma att behöva förklara samma sak till flera olika personer eller till samma person om och om igen.

Du jobbar mycket med data och olika program vilket innebär att dina datakunskaper bör vara goda. Du behöver även vara lösningsfokuserad då det är din uppgift att förstå och lösa kundens problem.

Utöver detta behöver du ha:

  • Godkänt i svenska A/1 och engelska A/5 från gymnasiet.
  • Möjlighet att arbeta oregelbundna tider, dag/kväll/helg.
  • Goda kunskaper i svenska och känner dig bekväm med att ta samtal på engelska
Vad kan Webhelp erbjuda dig?
  • Ovärderlig erfarenhet i att kommunicera med olika typer av människor.
  • Engagerade coacher och teamledare.
  • Fräscha lokaler med en god arbetsmiljö. Stämningen på företaget är mycket lättsam och rolig.
  • Fast grundlön + provision.
  • Vi erbjuder kaffe, frukt, teamaktiviteter, kundevents, roliga fester och årliga Webhelp-galan och framför allt de roligaste och härligaste kollegorna du kan tänka dig!
Lön/Förmåner:
  • Enligt kollektivavtal
  • Friskvårdsbidrag
  • Massagebidrag 
Hur söker jag jobbet?

Det är enkelt! Ansök jobbet via ansökningsknappen och följ de tre korta stegen. Vi tar inte emot ansökningar genom andra kanaler utan det är via vår hemsida du ansöker. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor kring tjänsten?
  1. Få snabbast svar genom att läsa våra  på manpower.se
  2. Har du problem med din ansökan är du välkommen att kontakta vår kunniga webbsupport på 020-26 51 003. Har du frågor gällande jobbet i sig når du mig på caroline.johansson@manpower.se

Varmt välkommen med din ansökan, vi ser framemot att höra från dig!

Vad händer när jag skickat in min ansökan?

Vi läser igenom ansökningar löpande. Du kan enkelt se om din ansökan kommit in på Min profil på Manpower.se under Ansökningar.

Vi kommer att genomföra en bakgrundskontroll på alla kandidater som söker denna tjänst.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej