Inaktiv platsannons

Fältsäljare till Distributionsuppdrag på DVH, distrikt Borlänge

Om tjänsten

Vi på Instore Business AB får löpande in nya spännande projekt från våra kunder i leverantörsledet inom Svensk Dagligvaruhandel. Till dessa tidsbegränsade uppdrag söker vi löpande nya fältsäljare inom Dagligvaruhandeln och Servicehandeln över hela Sverige. Uppdragen varierar stort i karaktär och syfte t.ex. nyhetslanceringar, kampanjer, kategori eller distributionsprojekt. De varierar också stort i tid - allt från en vecka till ett halvår, men oavsett längden på uppdraget är tjänstens omfattning alltid heltid. 

Instore Business söker Fältsäljare till distrikt Borlänge för -

Distributionsprojekt för kvällstidningarna:

Då vår duktiga säljare på distrikt Borlänge nu valt att gå vidare mot nya utmaningar söker vi nu hans ersättare på vårt projekt för Kvällstidningarna.

Din roll

Som fältsäljare för Instore Business AB representerar du alltid den aktuella uppdragsgivaren och dess varumärken ute i butikerna. 
Du är uppdragsgivarens ambassadör på fältet. 

Ditt uppdrag är tids och resultat bestämt, där syfte och mål med besöken i butikerna är tydligt. Du planerar och genomför dina besök på givet distrikt - allt för att hålla tidsramarna och nå resultaten.  Ditt engagemang och din personlighet lägger grunden för goda relationer mellan dig, butikerna och uppdragsgivaren och deras varumärken. 

Uppdraget omfattar heltid måndag-fredag, tillträde snarast och uppdraget tillika anställningen kommer att pågå fram till och med fredagen den 7 december, med stor möjlighet till förlängning.
Uppdraget vi har för Kvällstidningarna är ett fortlöpande uppdrag som är uppdelat i två perioder per år likt ett läsår,  vilket innebär att efter ett kort uppehåll i uppdrag och anställning påbörjas en ny period den 7 januari 2019. 

Du kommer arbeta med kvällstidningarna - Aftonbladet och Expressen, och deras olika magasin. Uppdraget är att besöka ett antal förutbestämda butiker för att bland annat säkerställa att kvällstidningarnas produkter har sina givna platser i butikerna, och att löpsedlarna exponeras på ett bra sätt - allt för att öka distributionen och butikernas tidningsförsäljning.  

Din bakgrund

Vi tror att du är i början av din karriär och är nyfiken på, eller vill vidareutveckla dig i rollen som fältsäljare. Att du tycker om Service och Försäljning tar vi för självklart, och att du har någon sorts erfarenhet av försäljning och/eller service. 
Det är självklart meriterande om du arbetat inom svensk Dagligvaruhandel tidigare. 

Du har genomfört gymnasium i ryggsäcken, och B-körkort är ett krav för att du ska kunna ta dig an en tjänst som denna. 

Som person är du utåtriktad och du tycker om att knyta nya kontakter. Du gillar att ha ordning och reda, och du har förmågan att strukturera och planera din tid och dina arbetsuppgifter. Du känner dig trygg och bekväm med att ibland hjälpa kunden fatta beslut.

Vi erbjuder

Anställningen påbörjas med introduktion i Stockholm och du får också samåka med någon/några av dina kollegor på fältet för att ta del av hur de arbetar. Genom hela uppdraget får du coachning av uppdragets ansvariga säljledare. 
Vi går igenom det aktuella uppdragets karaktär, syfte och mål.  Du utrustas även med alla verktyg som behövs för att kunna genomföra uppdraget på allra bästa sätt såsom: Tjänstebil, Ipad med säljstöd och rapporteringssystem samt sälj och marknadsmaterial.

Har du funderingar kring hur det är att jobba med oss på Instore Business och i våra projekt -läs gärna mer på vår hemsida: http://instorebusiness.com/att-jobba-for-instore-business/ 

Ansökan och kontaktperson  

Observera att vi inte tar emot några ansökningar via post eller mail, ansökan skickas in genom att ansöka via sök-länken/Knappen. 

Har du frågor gällande tjänsten kontakta ansvarig rekryterare: liselott.hallstensson@instorebusiness.se 

Sista ansökningsdagen är den 30 september 2018.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Borlänge
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej