Inaktiv platsannons

E-handelskoordinator till Hemköp Stockholm Torsplan

E-handelskoordinator till Hemköp Stockholm... Allmän... Hemköp är butikskedjan med ett sortiment specifikt anpassat för dem...

Om tjänsten

E-handelskoordinator till Hemköp Stockholm Torsplan Allmän information

Hemköp är butikskedjan med ett sortiment specifikt anpassat för dem som bor på orten. Vill du ha ett serviceinriktat jobb som handlar om mat, människor och försäljning? Som Butiksmedarbetare får du arbeta i högt tempo, både på egen hand och tillsammans med ett team. Butiken är scenen och varje detalj en chans att göra skillnad. Är du redo att ta plats inom Hemköp, där kunden alltid står i centrum?

Bli en av oss

På Hemköp i Stockholm Torsplan är vi stolta över att vara del av en framgångsrik verksamhet som präglas av matglädje och ett personligt kundbemötande. Våra kunder gillar vår butik och har näsa för kvalitet, något som gör vårt arbete stimulerande och roligt. Till Hemköp Stockholm Torsplan söker vi nu en e-handelskoordinator. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning tillämpas. Schemalagd arbetstid, kvällar och helger förekommer.

Det här får du göra

Om du har jobbat ett tag i butik och är redo för nästa steg i din utveckling är rollen som e-handelskoordinator något att satsa på. I din roll ingår det att:

  • Planera och koordinera för plock, pack och utlämning av ehandelsvaror (bland annat i systemet CUB)
  • Vara primär kontakt med kundtjänst och transportörer för ehandelsfrågor
  • Analysera och diskutera butikskapacitet med Butikschef samt eventuella ändringar i butikskapaciteten sker i samråd med butikschef
  • Förse input till driftsansvarig e-handel om butikskapaciteten
  • Hjälpa till att analysera och driva igenom ändringar på leveransscheman och driftrutiner för e-handeln i samråd med driftsansvarig e-handel och butikschef
  • Driva e-handelsspecifika områden i butiken ledningsgrupp
  • Upprätta och underhålla plockslingan.

Lika självklart kommer du att arbeta med försäljning, ägna dig åt varuexponering, uppföljningar och koordinering av arbete inom e-handel. Kort sagt handlar rollen om att planera och driva arbetet så att butiken når nya höjder.

Det här förväntar vi oss

Att du är matintresserad, bra på att driva försäljning och tycker om att arbeta med människor, är en förutsättning för rollen. Du är intresserad av IT/teknik. Vidare har du jobbat inom dagligvarubranschen i några år och har därför goda kunskaper om varorna och produkterna som du hanterar. Du är analytisk och kan dra insikter från rapporter för förbättring i butiksprocessen. Att du trivs med ett högt tempo är viktigt, men aldrig på bekostnad av ett gott kundbemötande och kvalité. Vidare jobbar du effektivt, strukturerat och är handlingskraftig. Som person är du ansvarsfull och engagerad i arbetet för att skapa en inspirerande köpupplevelse för våra kunder. Du är bra på att koordinera arbete och är problemlösningsorienterad. Du trivs bra i team och tvekar inte att hjälpa till där det behövs. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av arbete inom stormarknad. 

Mer information

Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Vidar Örtenholm, TEL 08-12139433. Eftersom vi rekryterar löpande vill vi ha din ansökan så snart som möjligt, men senast den 25 september 2018.

Information om bolaget

Hemköps uppdrag är att inspirera till hållbar matglädje varje dag. Med fokus på färskvaror och kundmöten som guidar till medvetna val ska kundens förväntningar överträffas, både i butik och digitalt. Hemköp har närmare 200 butiker i Sverige, i Hemköps organisation ingår även Tempo med cirka 150 butiker. Hemköp ingår i Axfood, noterat på Nasdaq Stockholm. Läs gärna mer om oss på .

Dela detta jobb

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej