Inaktiv platsannons

Försäljningsansvarig Väg i Uddevalla

Om jobbet... Som Svenska Geotech AB:s försäljningsansvarig inom begreppet väg så kommer du vara ansvarig för försäljningen av Geotechs vägprodukter, som gör allt från...

Om tjänsten

Om jobbet/Arbetsuppgifter

Som Svenska Geotech AB:s försäljningsansvarig inom begreppet väg så kommer du vara ansvarig för försäljningen av Geotechs vägprodukter, som gör allt från armering av asfalt till stabilisering av marken längre ner i konstruktionen. Dina kunder är entreprenörer, kommuner och markägare. Besök hos beställare och konsulter är en viktig bit då det handlar mycket om att få produkterna föreskrivna i projekten. Vi lägger stor vikt vid personliga möten hos kunden vilket innebär resor över hela Sverige.

Du ansvarar själv för budget inom ditt ansvarsområde samt att lägga upp och planera ditt arbete systematiskt. Du kommer att bedriva ett tätt samarbete tillsammans med våra leverantörer i olika projekt.

Vi Söker

För att lyckas i rollen ser vi att du är självgående med ett stort driv och en vilja att axla eget ansvar. Arbetet innebär att knyta många kontakter så det är viktigt att du är kommunikativ samt har en god förmåga att samarbeta och bygga goda långsiktiga relationer. Det är även viktigt att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift. Positivt är om det finns några års erfarenhet av försäljning, geoteknik eller generell branscherfarenhet.

B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder

Ett varierande och utvecklande arbete på ett växande företag med höga ambitioner. Hos oss ges du möjligheten att i hög grad styra ditt eget arbete med ett stort eget ansvar för dina kunder, uppdrag, och affärer. Du erbjuds även en väl utarbetad introduktionsplan där det ingår omfattande utbildningar hos våra leverantörer som är marknadsledande inom segmenten.

Övrig information

  • Tillträde: Enligt överenskommelse

  • Omfattning: Heltid

  • Lön: Månadslön

  • Placering: Uddevalla

  • Vill du veta mer om tjänsten så gör du det genom att kontakta: Mikael Lönnblom, 0706648723

Urval och intervjuer kommer ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Om företaget

Svenska Geotech AB är importör och leverantör av bygg-, mark- och anläggningsprodukter. Vi har vårt huvudkontor i Uddevalla och ett säljkontor i Kalmar samt dotterbolagen Norske Geotech AS och Contractor Trading AB. Företaget startades 2008 och har sedan dess utvecklats och breddats med flera produktområden. Våra kunder är såväl grossister som entreprenörer, allt från enmansföretag till stora entreprenadföretag med miljardomsättning. Svenska Geotech AB ingår i Indutradekoncernen.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uddevalla
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej