Inaktiv platsannons

National Key Account Industri MRO i Gävle

National Key Account Industri... Vill du vara med och utveckla våra nyckelkunder inom Industri MRO  En av våra trotjänare går i pension under vå

Om tjänsten

National Key Account Industri MRO

Vill du vara med och utveckla våra nyckelkunder inom Industri MRO 
En av våra trotjänare går i pension under våren så därför söker vi nu hans efterträdare i mellersta Sverige.

Tjänsten
Som National Key Account kommer du att ha ett nära samarbete med några av våra nationella nyckelkunder och ansvara för försäljning samt lönsamhet av dessa. Du kommer tillsammans med affärsområdeschef och filialchefer fastställa affärsplaner med strategi, mål och inriktning på säljarbetet mot industriella eftermarknadskunder (MRO) inom ditt geografiska område som ungefär motsvarar Region Mitt med Gävle i öst, mälardalen och till Borlänge i väst.

I rollen ingår:

  • Förhandla, utveckla och leda försäljningsarbetet mot utvalda kunder och mål.
  • Budgetansvar för listade MRO-kunder.
  • Ansvara för att upprätthålla en strukturerad kommunikation mellan teamet och enheterna/filialerna samt de centraliserade backoffice funktionerna.
  • Tillsammans med Inköp delta i förhandlingar med leverantörerna angående storkundsavtalen.  

Kvalifikationer
Vi söker dig som är en dokumenterat duktig säljare inom industrisegmentet och är van vid att arbeta med konceptförsäljning på ett värdebaserat sätt. Du har ett utvecklat affärsmannaskap och har du dessutom branscherfarenhet från tillverkande industri, underhåll eller leverantörsled ser vi detta som en stor fördel.

Du är en van användare av Office-paketet samt har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. 

Personliga egenskaper 
Du är som person positiv, strukturerad och ansvarstagande och har en förmåga att arbeta självständigt. Du lockas av att vara en del av ett framgångsrikt team, som genomsyras av bland annat samarbete, engagemang, inspiration och glädje. Du är en god förhandlare och du har förmågan att vårda och utveckla goda och långsiktiga affärsrelationer. En förutsättning för att trivas hos oss är att du har ett brinnande intresse för teknik och nya möjligheter. 

Kontakt med oss
Känner du att detta låter som en spännande utmaning och vill du vara med att driva vår satsning in i framtiden? Välkommen in med din ansökan!
Vill du veta mer om tjänsten eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Roger Larsson, Affärsområdeschef Industri MRO,  på telefon 070-54 567 54
Då intervjuer sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas redan innan sista ansökningsdag.

Vill du läsa mer om företaget www.rexel.se

Om oss
Rexel är en av världens största elgrossistkoncerner med verksamhet i 25 länder. Rexel Sverige har en stark position genom våra tre varumärken Selga, Storel och Moel. Vi är närmare 800 medarbetare på 63 platser och har en omsättning på 4,9 miljarder SEK (2017). Vi erbjuder material för elförsörjning i alla typer av byggnader och har gjort ett aktivt val att ta täten inom förnybar energi och miljövänliga lösningar som energieffektiviserar Sverige. 

Rexelkoncernen har närvaro i 25 länder med över 24 000 anställda och en årlig omsättning på ca 13,5 miljarder EUR (2016). Rexel har gjort ett aktivt val att ta täten inom förnybar energi och miljövänliga lösningar som energieffektiviserar Sverige inom verksamhetsområdet Rexel Energy Solutions. Rexel är också experter på smart teknik för smartare fastigheter och marknadsför tjänster och produkter via verksamhetsområdet Rexel Building Automation. Inför rekryteringsarbetet har Rexel Sverige AB noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. 

Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej