Inaktiv platsannons

Teknikkoordinator till Scania Range Body Development i Sodertalje

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.

Om tjänsten

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

 

Sektionen RBB är en del inom bussutvecklingen på Scania och ansvarar för utveckling av Scanias egna karosser, Scania Range, med verksamhet i Sverige, Finland, Polen och Kina.

Vi bygger nu upp en grupp i Södertälje för övergripande karossutveckling med ansvar för bl.a. roadmaps, beslutsberedning, projektledning och konceptutveckling i tätt samarbete med övriga utvecklingsfunktioner på R&D. 

Är du intresserad av att arbeta med teknik på helfordonsnivå? Då kan vi erbjuda dig ett intressant arbete hos oss som teknikkoordinator.

Arbetsuppgifter

Rollen innebär att bereda nya tekniska lösningar på våra produkter som vi utvecklar med vår kinesiska samarbetspartner. Uppdraget innefattar ett brett tvärfunktionellt arbete inom Scania med flera olika avdelningar.    

Förutom beredning av nya tekniklösningar ingår även att följa upp och säkerställa implementeringen för de beslutade tekniska lösningarna.

Jobbet kommer att utföras i Södertälje men också med koppling till vår utvecklingsavdelning i Kina där det tvärfunktionella arbetet ligger till grund för kvalitativa lösningar.

Din profil

Du är högskoleingenjör eller civilingenjör med teknisk bakgrund. Du måste ha god förmåga planering- och uppföljningsförmåga då de olika uppdragen pågår parallellt. Erfarenhet från projektarbete är meriterande. Goda kunskaper i engelska är ett krav.

För mer information

Kontakta gruppchef Per Johansson 08-553 520 57 eller sektionschef Per Moberg 08-553 500 61

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sodertalje
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej