Inaktiv platsannons

Kategoriinköpare Betongarbeten i Stockholm

Kan du form, armering och betong? Skanska Sverige inköp söker en Kategoriinköpare... Vår specialiserade inköpsorganisation är ett effektivt stöd för Skanskas...

Om tjänsten



Kan du form, armering och betong? Skanska Sverige inköp söker en Kategoriinköpare Betongarbeten

Vår specialiserade inköpsorganisation är ett effektivt stöd för Skanskas affärsverksamhet och dess kunder. Genom samordnade inköp utnyttjar vi vår specialistkompetens, vi minskar kostnaderna samtidigt som vi verkar för att möta Skanskas krav inom våra hållbarhetsområden, bl.a. säkerhet, miljö och etik.

Tillsammans med projekten skapar du lönsamma affärer 

Här får du chansen att arbeta tillsammans med projektet ifrån anbudsfasen och genom hela upphandlingen till dess att produktionen startar. Du upphandlar och förhandlar med företrädesvis internationella underentreprenörer och hjälper projekten med innovativa lösningar och tekniska utvärderingar. Du följer upp faktiskt utfall av projektinköp samt entreprenörers prestationer. Tillsammans med en kategoriansvarig arbetar du med strategiska inköpsfrågor. Du kan sitta på något av våra fina kontor i Stockholm, Malmö eller Göteborg.

Du har stort intresse för affärer och för projektinköpsprocessen

För att lyckas i rollen har du goda kunskaper i entreprenadjuridik och köp av entreprenader. Du har god produkt- och marknadskunskap och gärna erfarenhet projektinköp och internationella inköp. Goda kunskaper i engelska är viktigt och behärskar du dessutom polska eller något av de baltiska språken är det starkt meriterande. Har du erfarenhet av montage/utförande så är det en bra förutsättning att lyckas i rollen men det är inget krav.
God förhandlings-, kommunikations- och samarbetsförmåga är något du tycker är viktigt då du kommer att ha många kontakter på flera olika nivåer både internt och externt. Du är självgående, drivande och lyhörd. Du lyssnar in projektens behov men kan även föra fram och sälja in dina tankar.

Ansök idag vi - gör urval löpande

Skicka din ansökan med CV och personligt brev. För att garantera en säker och rättvis rekrytering tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Caroline Berglund på 010-448 01 68. Sista ansökningsdag är 2018-10-05.

Välkommen till Skanska!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.


Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)