Inaktiv platsannons

Internship Purchasing i Stockholm

Sportamore is the leading sporting goods e-tailer in the Nordics. We are a fast growing pure player that is currently looking for a world class candidate to join our team.

Om tjänsten

Studerar du till Inköpare och söker efter en plats där du kan få praktisk erfarenhet? Varmt välkommen att söka till oss! 

Period: Januari-juli
Deadline för ansökan: Omgående

Vi söker just nu två praktikanter med start omgående. Du är även välkommen att ansöka för vår 2019 och framåt. Vi ser gärna att din praktikplats sträcker sig över en period på minst 16 veckor och det får gärna vara din andra LIA-plats.

Antar du utmaningen?

I så fall ser vi fram emot din ansökan! Då vi kallar till intervjuer löpande är du välkommen med din ansökan innehållande 

  • CV och personligt brev
  • Kursinformation 
  • Period för praktik 

Du kommer att arbeta på vårt huvudkontor med placering i Alvik, Bromma.

Vid frågor om praktiken är du välkommen att kontakta Buyer and Team Leader Stephanie Oscarsson på  eller HR-ansvarig Magdalena Krysiak.

Välkommen med din ansökan!

Sportamore värnar om en rekrytering och arbetsplats fri från diskriminering, som ger lika möjligheter för alla. Vi tror på att mångfald inom erfarenheter, perspektiv och bakgrund leder till en bättre arbetsmiljö och därmed en bättre kundupplevelse. 

Jobbar du redan på Sportamore?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

Publicerad den

27-02-2019

Extra information

Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Stockholms län | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis