Inaktiv platsannons

Kundrådgivare med Swedsec licenser i Nässjö, Vetlanda

Om tjänsten

Om jobbet

Kontoren på Swedbank i Nässjö/Vetlanda/Sävsjö ansvarar för att erbjuda kvalificerad rådgivning och service till både privat- och företagskunder. Vi är ca 25 medarbetare och verksamheten bedrivs på 3 kontor. Som Kundrådgivare är du en del av ett team som ansvarar för att möta kunder som besöker våra kontor samt även med inbokade kunder.

Vi söker dig som brinner för ditt jobb som rådgivare och vill ge kunden det lilla extra. Egenskaper som uppskattas är: starkt eget driv, pedagogisk, social och utåtriktad.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Swedsec-licensiering.

Varför jobba med mig/oss?

Här på kontoren har vi en arbetsmiljö som präglas av hög energinivå och mycket glädje. Jag vill att du ska ha en personlighet som ger oss nöjda kunder och du ska gilla att göra affärer. Du får ett stort eget ansvar-jag gillar personer som utvecklas. Jag förväntar mig ett starkt engagemang där vi tillsammans jobbar som ett lag mot samma mål.

Jag uppskattar ärlighet och samarbetsförmåga. Tror du som jag att det viktigaste på kontoret för att åstadkomma ett bra jobb är att ha kul tillsammans, då är du välkommen att skicka in din ansökan.

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.
Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Nässjö, Vetlanda
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)