Inaktiv platsannons

Distributionselektriker / Elkraftstekniker - Vattenfall Services i Nyköping

Om tjänsten

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
 
Vi växer i Södermanland /Nordöstra Götaland som är ett expansivt område och behöver därför anställa fler engagerade medarbetare. Vi söker nu dig som vill arbeta som distributionselektriker.
 
Vi erbjuder ett ansvarsfullt och självständigt arbete med utvecklingsmöjligheter där du kan växa i din roll. Hos oss får du ett fritt och omväxlande arbete utomhus med bra gemenskap och ett klimat där vi hjälper varandra. Som anställd på Vattenfall Services får du tillgång till egen servicebil, förmånliga avtal och försäkringar samt ett flertal förmåner inom friskvård och hälsa.
 
Din roll som distributionselektriker
Vi söker dig som har ett starkt driv och vill vara en del i Vattenfall Services fortsatta utveckling. Som elmontör kommer du arbeta med service, felavhjälpning, underhåll och i vissa projekt inom spänningsintervallet 0,4 -20 kV. Det här är ett jobb för dig som gillar att lösa tekniska problem i fält. Att i alla moment arbeta säkert är en självklarhet för dig.
 
Dina kvalifikationer som montör
• I grunden har du gymnasial elkraftsutbildning/elutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenheter.
• Du har erfarenhet av arbete som montör/tekniker inom entreprenad- och/eller energibranschen.
• Eftergymnasial utbildning inom eldistribution är meriterande.
 
För att trivas tillsammans med oss är det viktigt att du tycker om ett självständigt arbete i en föränderlig arbetsmiljö. Vi söker dig som kan driva ditt och andras arbete framåt på ett självständigt och effektivt sätt. Du kan axla både frihet och ansvar i en kund- och resultatorienterad verksamhet. Med din goda sociala förmåga håller du en hög servicenivå i dina kontakter och samarbete med kollegor och kunder. Du har B-körkort och behärskar svenska i tal och skrift.
 
Vår huvudetablering finns i Nyköping men vi arbetar inom hela Södermanland / Nordöstra Götaland. Placeringsort är flexibel inom detta område och hemstationering är aktuellt för denna tjänst.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Nyköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Nyköping | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)