Inaktiv platsannons

Serviceinriktad ekonom sökes till nyetablerat företag i Oskarshamn i Kalmar län

Om tjänsten

Monera Resurspartner är det personliga bemannings- och rekryteringsbolaget i Kalmar län. Vi erbjuder tjänsterna personaluthyrning och rekrytering inom industri- och tjänstesektorn. Monera Resurspartner är ett auktoriserat bemanningsföretag och har idag kontor i Västervik och Oskarshamn. Läs mer om oss på www.monera.se.

Vi söker nu dig som är utbildad ekonom med redovisnings- eller ekonomistyrningsinriktning och har erfarenhet från arbete med daglig bokföring, månadsbokslut, kund- och leverantörsreskontra samt ekonomiska prognoser. Tidigare erfarenhet av redovisning med lagerhantering, PIA är meriterande. 

Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Du är van användare av MS Office och har goda kunskaper i framförallt Excel, samt erfarenhet från att ha arbetat i diverse ekonomisystem. 

Vi tror att du har en god uppfattningsförmåga, ett analytiskt tänkande, att du är självgående och van att samla in den information du behöver för att kunna fatta beslut. Du är också bekväm med att arbeta mot deadlines samt att jobba med uppföljning av ditt arbete. 

Du är flexibel, initiativrik och ser fram emot att få vara med i uppstarten av ett nytt spännande företag med framtiden för sig där du själv kan påverka arbetssättet och skapa egna rutiner. 

Det är meriterande om du har erfarenhet från affärssystemet Monitor samt om du har erfarenhet från lönekörning (Hogia). 

Omfattning: 100%

Du söker tjänsten genom att klicka på "Ansök nu", rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan! 

För vidare information/frågor kontakta Niclas Olsson: 070-340 80 43 alt. niclas@monera.se

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kalmar län
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej