Inaktiv platsannons

Ingenjörer för utveckling av underhållsutrustning till Gripen i Arboga

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.

Sektionen Avionics and Armament ingår i avdelningen Ground Support Equipment Department (GSE). Avdelningen arbetar med affärer riktade mot underhållssystemen för Gripen, Försvarsmaktens flygplan och helikoptrar samt faciliteter och hangarer, med verksamhet i Linköping, Arboga och Östersund.

Våra affärsuppdrag består av att utveckla och försörja underhållssystemen med rätt utrustning så att förebyggande- och avhjälpande underhåll kan utföras hos våra kunder, slutanvändare och operatörer

Din framtida utmaning

I rollen som GSE-ingenjör varierar arbetsuppgifterna från utredningsarbete till inköpsberedning. Du kommer att ha nära kontakt med angränsande discipliner som t.ex. ILS, underhållsbredning, konstruktion, teknisk information samt marknads- och inköpsfunktionen. Vi jobbar i team och det är genom samarbete som du bidrar till att genomföra våra affärsuppdrag på bästa sätt.

Rollen kan innebära en del resor till våra sektioner på annan ort, till våra kunder och till Försvarsmaktens förband.
Din placering är på vår site i Arboga.

Den du är idag

Vi söker dig som har lätt för att arbeta med andra människor och som trivs med att skapa och vårda relationer. Vi också att du har förmågan att anpassa dig till ändrade omständigheter och strukturerar ditt eget arbete med ett gott omdöme och ett affärsmässigt förhållningssätt.

Du har en ingenjörsutbildning på högskolenivå eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt, t.ex. som flygtekniker, eller annan teknisk bakgrund med några års relevant arbetslivserfarenhet. Du hanterar svenska och engelska väl i tal och skrift samt innehar körkort med minst behörighet B.

Meriterande är erfarenhet av Gripens underhållssystem, kravhantering, GSE och ILS (Integrated Logistic Support) samt god förmåga att läsa och förstå konstruktionsunderlag.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför- och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Vi tillämpar löpande urvalvid denna rekrytering vilket innebär att tjänsten kan komma tillsättas innan annonseringstiden har utlöpt. Känner du igen dig i personen vi söker så tveka inte utan sök redan idag!

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Arboga
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Arboga | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb)