Inaktiv platsannons

Content Manager i Göteborg

Just nu söker vi en person... stor... ett grymt... skön...... och som har mod…. Är det du? Som Content Manager kommer du vara en central person mot...

Om tjänsten

Just nu söker vi en person med

stor nyfikenhet

ett grymt driv

skön humor

schysst

och som har mod….

Är det du?

Som Content Manager kommer du vara en central person mot samtliga våra kontor och avdelningar. Rollen är bred och innefattar marknadsföring, projektledning och att skriva texter.

Du håller dig uppdaterad i våra affärer och aktiviteter för att kunna kommunicera relevant innehåll i våra digitala kanaler. Du kommer också att löpande sköta vår interna kommunikation i vårt intranät. Du kommer ha stort inflytande i arbetet med vår kommunikation och även om vårt fokus ligger på de digitala kanalerna kommer även arbetet innefatta kommunikationsarbetet i fysiska möten. Du arbetar både självständigt och i team med vår strategiska kommunikationsbyrå. Du rapporterar till VD.

OM DIG:

Du gillar fart & fläkt och att få saker gjort. Har lätt för att knyta kontakter och är inte rädd för att synas.

Du har goda kunskaper i varumärkeskommunikation och förstår hur man bygger varumärket inifrån och ut. Goda kunskaper i att arbeta utifrån strategier och dess utsatta mål.

Mycket goda kunskaper i digitala kanaler.

Mycket goda kunskaper i intern och extern kommunikation.

Mycket goda kunskaper i tal och skrift på svenska.

Goda kunskaper i tal och skrift på engelska.

OM OSS:
AcobiaFLUX är en totalleverantör av Industriell IT och Automation och verkar inom Industri, Infrastruktur och Fastighet. Vi är i en expansiv fas och finns i dagsläget på fem kontor i Sverige och Norge. Vi tror på långsiktiga och innovativa lösningar som fokuserar på värde och affärsnytta. Hos oss ska man må bra, ha roligt och utvecklas som person både på ett professionellt och personligt plan.

ÖVRIGT:
Tjänsten är 100% med start enligt överenskommelse

Lön: Enligt överenskommelse

Placering: Göteborg (huvudkontoret)

Ansökningar mailas till Mats.Agblad@acobiaflux.se

Vid frågor ring 070-6967979

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej