Inaktiv platsannons

Konstruktör till Quickteam med fokus på problemlösning i Oskarshamn

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.

Om tjänsten

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Vi söker en konstruktör med fokus på problemlösning till vårat Quickteam som är tvärfunktionellt sammansatt med teamleader, konstruktörer, inköps- och produktionsrepresentanter.

Ett Quickteams mål är att så snabbt som möjligt hjälpa till att lösa våra interna och externa kunders problem och önskemål.

Arbetsuppgifter
Vi arbetar med dagens generation av hyttartiklar och målet för vår grupp är att implementera en kortsiktig lösning inom 24 timmar och definiera en långsiktig lösning inom 10 arbetsdagar. Arbetet sker oftast i högt tempo. Du jobbar självständigt och i grupp, både lokalt och globalt, oftast tillsammans med t.ex. konstruktion, produktion och olika inköpsfunktioner.
En naturlig del i arbetet är att ge förslag på process- och produktförbättringar.
Resor kan förekomma.

Din profil

  • Du förväntas ha en mycket bra analytisk förmåga, goda egenskaper/kunskaper inom problemlösning både för enskilda detaljer och även förstå hur helheten kan påverkas.
  • Du är flexibel, ansvarsfull, serviceinriktad och förstår betydelsen av att bygga nätverk.
  • Du är drivande, brinner för problemlösning och kan hantera många olika situationer samtidigt och kan fatta snabba beslut både självständigt och tillsammans i grupp.
  • Du kan skriva och tala svenska och engelska obehindrat.
  • Meriterande är att ha kunskap i 3D-miljö, mekanisk design- eller konstruktionsinriktning, Catia V5 samt Enovia eller liknande. 

Placering
Oskarshamn.

För mer information
Kontakta gärna Tomas Lindström, Gruppchef, tel. 0491-765 335 eller Mikael Tammi, Rekryteringsspecialist, tel. 08-553 711 74.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Oskarshamn
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej