Inaktiv platsannons

Teamchef Fordringar i Stockholm

Om tjänsten

attenfall Kundservice är en nordisk organisation inom Vattenfallkoncernen som ser till att över en miljon kunder får en service i världsklass. I vår svenska verksamhet finns ca 370 medarbetare i Stockholm och Umeå .Våra kunder består av privatpersoner, energibolag, industrier och andra företag.
 
Vill du vara med och skapa Nordens bästa Kundservice? Vi söker nu en teamchef som vill leda och utveckla våra medarbetare och vår verksamhet inom segmentet Fordringar.
 
Fordringsteamet arbetar framförallt med kunder som befinner sig i en svår situation och arbetar i huvudsak med frånkopplingar, inkassofrågor, dödsbohantering, företagsrekonstruktioner, skuldsaneringar och konkurser. Detta görs via administrativa ärenden men primärt genom muntlig kontakt med våra kunder. Utöver detta så arbetar teamet med basärenden.
 
Dina arbetsuppgifter och ansvarområden som Teamchef Fordringar:
Som teamchef för fordringsteamet så ansvarar du för att för att våra kunder får en exceptionell kundupplevelse genom att kontinuerligt utveckla teamet, se över processer/strategier tillsammans med våra uppdragsgivare samt säkerställa att vi har rätt kompetens genom rekrytering. Gruppen består idag av 26 medarbetare.
 
Du ansvarar för att driva och utveckla ditt team med fokus på arbetssätt, kvalité och mål inom denna spännande affär där potential för tillväxt är enorm. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak innefatta utveckling av personal och vi ser att du har förmågan att skapa en positiv och engagerad anda som bidrar till att gruppen når sina mål, levererar kvalitet och service på högsta nivå. Du är affärsmässig och bekväm att sätta progressiva mål för att arbeta med att nå dessa i vardagen. Vår ambition är att skapa kundmöten utöver det vanliga. Vi strävar efter att i varje möte med kund visa vilka möjligheter kunderna har hos Vattenfall och som teamchef spelar du en avgörande roll i att göra detta möjligt. I tjänsten ingår även att agera SPOC gentemot leverantörer.
 
Dina kvalifikationer:
Då fokus ligger på att kontinuerligt stärka teamets kompetens och utveckla medarbetarna, både som individer och som grupp, ser vi dig med följande kvalifikationer:
• Minst gymnasieutbildning, gärna med ekonomisk inriktning
• Erfarenhet av coaching på individnivå, med olika personligheter, är ett krav.
• Motiverad att ständigt arbeta med din egen utveckling kopplat till Vattenfalls ledarskapskriterier: Tydlig, Synlig och Modig.
• God analytisk förmåga och förståelse för nästa steg i resultatutveckling.
• God social, kommunikativ och empatisk förmåga.
• Tidigare chefserfarenhet inkluderat coaching och utveckling av personal, gärna inom kundservice, är meriterande.
• Flytande svenska och engelska, både tal och skrift, är ett krav.
 
Placeringsort: Umeå
 
Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidare.
 
Välkommen med din ansökan, inklusive CV och personligt brev, via länken nedan senast den 28 oktober 2018.
 
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef, Josefin Höglund Boström, tel 0725- 77 53 43. För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Ann Nilsson, Rekryterare, tel 0727-08 57 55.
 
Fackliga representanter är Rolf Ohlsson (Akademikerna), Christer Von Ahn (Unionen), Mikael Mukka (SEKO), Christian Eriksson (Ledarna). Du når dem via Vattenfalls växel, tel 08-739 50 00.
 
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
 
Vi ser fram emot att få din ansökan!
 
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)