Inaktiv platsannons

Technical Sales Support i Kungsbacka

Om tjänsten

Jokab Safety är en del av affärsenheten Control Products inom divisionen Electrification Products som utvecklar, levererar och supportar hela världen med intelligenta maskinsäkerhetslösningar. Jokab Safety erbjuder ett brett program av maskinsäkerhetsprodukter av högsta kvalitet som gör det enkelt att bygga standard- eller kundunika skyddsfunktioner i olika automationsmiljöer. Control Products har globalt ansvar för utveckling och tillverkning av stora kontaktorer, tryckknappar, mjukstartare, ljusbågsvakter och maskinsäkerhetsprodukter. Enheten vänder sig till kunder i alla branscher såsom OEM, industri, distribution, grossister och konsulter över hela världen.

Uppgifter :

Skulle du beskriva dig själv som en flexibel och initiativrik person med tekniskt intresse och god social förmåga? Då har du chansen att ta dig an en roll med varierande arbetsuppgifter, stort nätverk och alla de möjligheter det innebär att arbeta på ABB.

Som Technical Sales Support kommer du att hjälpa både kunder och säljorganisationen med maskinsäkerhetslösningar i tekniska frågor och med frågor inom föreskrifter och regelverk. I dina arbetsuppgifter ingår att hålla utbildningar inom både produktanvändning och maskinsäkerhet. Vid behov stöttar du fältverksamheten och genomför globala utbildningar. Tjänsten innefattar en del resande.

I denna roll rapporterar du till Manager Technical Support.

Krav:

I grunden har du högskoleexamen eller motsvarande med inriktning mot elteknik, mekatronik eller automation. Du är en erfaren PLC-programmerare och maskinbyggare som har arbetat med elkonstruktion och mjukvarudesign. Erfarenhet från maskinsäkerhet är starkt meriterande.

Tjänsten förutsätter att du behärskar svenska och engelska, både i tal och skrift. Kunskaper i
andra språk är meriterande.

Vi värdesätter, förutom ditt tekniska kunnande, ett öppet sinne, en positiv inställning och viljan att utvecklas tillsammans med kollegor och kunder. Med hjälp av dina mycket goda kommunikativa färdigheter och utmärkta samarbetsförmåga skapar du förtroende i långsiktiga affäsrelationer. För dig är det en självklarhet att alltid sätta kunden i centrum.


Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kungsbacka
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kungsbacka | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)