Inaktiv platsannons

Teknikchef till ABB i Umeå i Örnsköldsvik

Om tjänsten

Service Styrsystem inom ABB är den ledande aktören inom automationsteknik. Våra kunniga team har gott renommé i hela Sverige och vi jobbar ständigt för att växa och bli ännu bättre. Brinner du för ledarskap och teknik? Vill du utmana dig själv och bygga grunden för en spännande framtid inom ABB? Då kan du vara den vi söker! Service inom svenska ABB har idag en rikstäckande serviceorganisation med 500 medarbetare på 25 orter. Vår personal medverkar till att optimera anläggningars drift och producerad volym. Detta gör vi bland annat genom uppgraderingar, studier, analyser och utbildningar inom våra teknikområden drivsystem, motorer & generatorer, kraft-, robot- och styrsystem.

Uppgifter :

I rollen som teknikchef blir du ansvarig för Service Styrsystem i Umeå och leder en grupp om ett 10-tal medarbetare. Du kommer att ansvara för och driva vårt tillväxt- och arbetsmiljöarbete inom avtal, fältservice och projekt.

Som personalansvarig främjar du gruppens utvecklingsmöjligheter, både på individnivå och som team. På plats hos oss får du den stöttning och de utmaningar som krävs för att växa i rollen som ledare och fördjupa dina kunskaper inom branschen. Om du vill leda ett kompetent team på frammarsch, som alla är med och skapar ett hållbart samhälle med hjälp av den senaste tekniken, är detta rätt utmaning för dig!

Krav:

Du som söker är förmodligen högskole- eller civilingenjör med mångårig erfarenhet av personalledning. Likaså är det fördelaktigt om du har arbetat med projekt, service och underhåll, samt om du har en bakgrund inom industrin eller entreprenadbranschen. God kännedom om våra produkter inom styrsystem är meriterande. I rollen krävs även god IT-kunskap och erfarenhet av SAP/R3 eller motsvarande affärssystem. Vidare behärskar du svenska och engelska flytande i tal och skrift samt har B-körkort.

Som chef behöver du ha god samarbetsförmåga och kunna inspirera teamet att jobba mot nya mål och utmaningar. Du är engagerad och målinriktad i ditt arbete och bidrar till såväl dina medarbetares trivsel som hög kundnöjdhet.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örnsköldsvik
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örnsköldsvik | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)