Inaktiv platsannons

Tekniker i Hallsberg

Om oss Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Om tjänsten

Är du en kvalitetsmedveten och målfokuserad tekniker som gillar att arbeta i ett högt tempo?

Bli en del av vårt team
Som tekniker arbetar du med förebyggande och avhjälpande underhåll av produktionsutrustning vid postterminalen i Hallsberg. Du kommer vara del av ett team på ca 15 tekniker som tillsammans ansvarar för att upprätthålla en stabil driftsäkerhet på produktionsutrustningen. Genom ditt arbete bidrar du till att skapa bästa möjliga förutsättningar för den producerande verksamheten på terminalen. Arbetet är förlagt över dygnets alla timmar vilket innebär att du kommer arbeta dag, kväll och natt.

Du har vad som krävs
Som person har du ett stort teknikintresse och en god förmåga att arbeta både självständigt och i team. Du är kvalitetsmedveten och noggrann i ditt arbete och är sedan tidigare van att arbeta efter standardiserade processer. Du är resultatorienterad och arbetar hela tiden mot att uppnå och överträffa uppsatta mål. Att kunna arbeta metodiskt och effektivt även under stress är en förutsättning då en del arbete sker under stark tidspress.
Det är meriterande om du tidigare arbetat som underhållstekniker och har god vana av felsökning- och underhåll av diverse industrimaskiner. Du har en teknisk utbildning med inriktning underhåll, mekanik, automation och/eller motsvarande kompetens. Du har goda kunskaper inom el och mekanik och förmåga att läsa och förstå tillhörande dokumentation både på svenska och engelska. Du har datorvana och kunskaper i Officepaketet.

Vi levererar

Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Publicerad den

21-06-2019

Extra information

Ort
Hallsberg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis