Inaktiv platsannons

2 Produktionschefer i Segeltorp

Om oss Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Om tjänsten

Vill du vara i första linjen och leda verksamheten på vår paketterminal i Segeltorp?  Vi söker dig som är kvalitetsmedveten och kundorienterad, du har en kommunikativ förmåga och motiverar dina medarbetare.

Bli en del av vårt team
Det är ca 500 medarbetare som sorterar och distribuerar paket och försändelser dygnet runt på terminalen. Vårt ledarskap präglas av förändringsvilja och en förståelse för vart vi är på väg. Tillsammans formar vi en leveranskultur som innebär att vi säger vad vi ska göra, och gör vad vi säger. I rollen som Produktionschef tillhör du terminalens ledningsgrupp och arbetar nära övriga chefer och ledare. Du rapporterar till Terminalchef.

Du har vad som krävs
Vi söker dig som har erfarenhet från logistikbranschen och distributionsverksamhet samt är process och resultatorienterad. Du är en kvalitetsmedveten och målfokuserad ledare som vill växa i en roll som chef där din kommunikativa förmåga och goda samarbetsvilja kommer väl till pass. Som chef är du tydlig och du involverar. Du levererar värde och tar ansvar. Vi söker främst dig som har flerårig erfarenhet av ledarskap med goda resultat. Vi ser gärna att du har Du har gymnasiekompetens eller motsvarande.

Vi levererar
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Segeltorp
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej