Inaktiv platsannons

IT-tekniker i Växjö

Om tjänsten

IT-tekniker Växjö
Sista ansökan 2018-11-04

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Har du ett stort intresse av it samtidigt som du gillar att ge service och bemöta människor? Atea Växjö fortsätter att växa och just nu söker vi dig som vill jobba som it-tekniker med fokus på utrullningar av klienter. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.  
 
"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia Nagander, it-arkitekt på Atea.  
 
Din roll i laget  
I rollen som utrullningstekniker kommer du att hjälpa it-användare med byte av deras datorer och telefoner. I arbetsuppgifterna ingår utrullning, installation och konfiguration av datorer och telefoner. Du kommer ha en samordnande roll där du håller ihop leveransen och därmed ha ett nära samarbete med användarna som du även kommer ge support till. Du kommer att ingå i ett härligt team som har stor gemenskap och nära till skratt. Hos oss erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.  
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som it-tekniker är:  
• Samordna leveranserna  
• Utrullning, installation och konfiguration av datorer och telefoner  
• Enklare användarsupport  
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande:  
Du är den som vänner och släkt hör av sig till när dem har it-problem. Du ger inte upp i första taget utan fortsätter tills problemet är löst eller arbetet är gjort. I ditt arbetssätt är du noggrann och fokuserad på att nå uppsatta mål samt leverera en god kvalité. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter där du snabbt kan förändra både ditt synsätt och tillvägagångssätt.  
 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Växjö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Växjö | IT | Heltidsjobb (förstajobb)