Inaktiv platsannons

Operatörer till Sulfatfabriken - Fastbränslepannan i Frövi

Om tjänsten

Massabruket vid BillerudKorsnäs i Frövi tillverkar blekt och oblekt sulfatmassa för tillverkning av förpacknings- och vätskekartong. I organisationen ingår även produktion av CTMP i vår anläggning i Rockhammar

Vi söker nu två operatörer till Sulfatfabriken i Frövi. Tjänsterna är med placering på fastbränslepannan som är en del av vår avdelning för kemikalieåtervinning och energiproduktion som även inkluderar sodapanna, indunstning, mixeri och råvattenrening. Den ena tjänsten är en tillsvidareanställning och den andra ett vikariat på 6 månader med möjlighet till förlängning. Båda med arbetstidsformen kontinuerligt 3-skift.

Om tjänsten
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är processövervakning inom området energiproduktion på vår fastbränslepanna. Flera av operatörerna på avdelningen kan flera befattning och det finns därmed goda utvecklingsmöjligheter för den som vill lära sig fler befattningar. Vi arbetar enligt BKOM (Lean manufacturing) i vår verksamhet där alla har en viktig roll genom att bl a delta i förbättringsteam.

Kvalifikationer
Du har en gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning eller motsvarande praktisk erfarenhet. Meriterande är tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i industrin samt utbildning som drifttekniker.

Personliga egenskaper
Du är en person som sätter säkerhetsfrågor först och är en lagspelare som tycker om att samarbeta såväl med dina arbetskamrater på skiftet som med övriga medarbetare. Du är drivande och tar ansvar för det egna arbetet och har viljan att arbeta med strukturerade förbättringar.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Frövi
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej