Inaktiv platsannons

Reperationsmekaniker i Gävle

Om tjänsten

Vill du vara en del av vårt team som är specialister inom reperation och underhåll?

Vi är en del av Teknikorganisationen på Gävle bruk. Vårt uppdrag är att verka som den främsta kompetensgruppen inom reparation, maskinbearbetning, plåtslageri, rörsvetsning, VVS, hydraulik, pneumatik, plastning och ytskydd. Vi kan erbjuda ett spännade arbete där du får vara med att göra skillnad och utvecklas tillsammans med oss. En plats i vår serviceorganisation innebär en trygg arbetsmiljö med varierande arbetsuppgifter där du får möjligheten att arbeta med ett bredd av utrustning från förr till nu. Med goda möjligheter till utveckling letar vi efter dig som är tekniskt intresserad att bidra och utveckla ditt arbetsätt tillsammans med oss.

Arbetet är heltid och dagtid med möjlighet till flextid.

Om tjänsten
Som reperationsmekaniker kommer du i huvudsak arbeta med reparation och underhåll av Pumpar, växellådor och andra mekaniska komponenter för bruket. Reperationerna som utförs på och av Centralverkstaden är det som ger förutsättningar för en lång och säker drifttid på bruket. Alla inkomande arbeten ska planeras och beredas för säkert och effektivt utförande.

Kvalifikationer
Du som söker har ett teknikintresse och är praktiskt lagd med ett intresse av att jobba med reperation och underhållsarbete. Du har gymnasieutbildning inom det industritekniska området eller alternativt på annat sätt eller genom annan utbildning förvärvat motsvarande kunskaper.

Personliga egenskaper
Denna enhet fungerar som en stödfunktion till övriga organisationen med expertkompetens. Därmed lägger stor vikt vid att du är ansvarstagande och serviceinriktad in en roll med flera kontaktytor.  Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik och en vilja att förstå hur saker fungerar för att kunna stötta andra i teknikfrågor. Som person tycker du om att se hur du bidrar till helheten med en förmåga till problemlösning i din vardag. Vi kan erbjuda ett spännade arbete där du får ingå i ett expert team inom presenterade områden och vara med att göra skillnad och utvecklas tillsammans med oss.

 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej